solid

Strømnesåsen

---

Nytt og spennende boligområde skal utvikles i Råde.
Meld interesse i dag og bli med i formingen av prosjektet.
 

Variert småhusbebyggelse

På Strømnesåsen i Råde, rett ved stasjonsområdet, er planleggingen i full gang for det som vil bli et betydelig, nyanlagt boligfelt. Med naturlig strategisk beliggenhet er stedet perfekt tilpasset pendlere. Råde kalles ofte «bygda mellom byene» og både E6, togspor og hovedferdselsårene mellom de større østfoldbyene slynger seg gjennom det vakre kulturlandskapet. 

Kommunen har omfattende kyststripe til såvel Vansjø som Oslofjorden med tilhørende, fantastisk turterreng. Råde kan også by på et spennende og aktivt kultur- og idrettsliv.

Pris

Kommer 

BRA

Kommer 

Innflytning

Kommer

Selskap

Strømnesåsen Eiendom AS, et selskap i Solid Gruppen

Et smørøye for pendlere

Råde kalles ikke bygda mellom byene uten grunn. Med sin strategiske plassering er det vitale tettstedet nabo med hovedfartsårene innen såvel jernbane som bil. Kort og effektiv tilgang til E6 gir deg svært overkommelig reisetider – enten vi snakker hovedstad, østfoldbyene eller naboland og kontinentet.

Jernbanen er nærmeste nabo til Strømnesåsen, og er i så måte et opplagt alternativ for deg som pendler til jobb. Råde stasjon har vært i kraftig utvikling i forhold til antall reisende de senere årene og er betydelige bygget ut for en aktiv fremtid. Stasjonen når du enkelt til fots eller på sykkel.


Paradis for barnefamilier

En fantastisk beliggenhet gir familien et trygt eldorado med naturen utenfor dørstokken. Et svært godt utbygget nett av turstier og grusveier gjør utforsking til en fryd – både til fots, på sykkel eller ski.

Sommer, sol og populære badestrender er en kort biltur unna. Enten du velger sjø og saltvann eller Vansjø, som med norges lengste ferskvanns strandlinje er en betydelig friluftsressurs. Her finner du hundrevis av spennende badesteder og uendelige muligheter med kano, eller båt. For ikke å snakke om tursko eller skøyter på vinterstid.

Meld interesse og få siste
nytt rett i innboksen din
 

Fortell oss gjerne litt om behovene eller ønskene dine

  
 

Se flere av våre prosjekter