Daglig leder i Råde Blomster, Christian Abrahamsen, er et velkjent ansikt i sentrum av Råde for både lokale og tilreisende blomsterhandlereDaglig leder i Råde Blomster, Christian Abrahamsen, er et velkjent ansikt i sentrum av Råde for både lokale og tilreisende blomsterhandlere

Derfor elsker jeg Råde - Christian Abrahamsen i Råde Blomster

Råde Blomster har holdt til i Råde sentrum siden 1964. Forretningen drives i dag av Christian Abrahamsen, som har arbeidet i bedriften siden 2013. De har i tillegg fem ansatte som sammen danner et godt faglig team, som utfører alt det du ønsker innen blomsterfaget. I denne artikkelen blir du bedre kjent med Råde-ambassadøren Christian!

- Hos oss kan du bestille buketter, dekorasjoner, brudebuketter, sorgbinderi etc. Vi har også godt utvalg av potteplanter - alt fra de kjente gamle klassikerne til nye og spennende sorter.

Våre dyktige dekoratører gir deg det beste til enhver tid. Kontakt oss på telefon eller kom innom oss så er vi behjelpelige med gode råd og veiledning.

Vi har utkjøring av blomster i Råde og omegn samt Sarpsborg, Rygge og Moss, og igjennom Interflora formidler vi blomster i inn- og utland.

Hos oss finner dere også en rikholdig interiøravdeling med et godt utvalg av de siste trendene – vel verdt et besøk.

Hvordan er det å drive butikk i Råde?

- Råde eller Karlshus sentrum er et travelt bygdesentrum med mange gjennomreisende som setter sitt preg på kundemassen. Men vi har også mange faste kunder. Rådeværingene er flinke til å støtte opp om bygda si og er lojale støttespillere til det lokale næringslivet.

I ei lita bygd blir man godt kjent med de faste kundene sine, og en hyggelig prat over disken eller blant blomstene ute hører med i arbeidsdagen, forteller han. 

LES OGSÅ: - Derfor elsker jeg Råde - Linda Fredriksen

Hva kjennetegner typiske Rådefolk?

- Typiske Rådefolk vil jeg si er blide og omgjengelige mennesker som bryr seg om bygda si. De er veldig flinke til å støtte opp om lokale arrangementer - om det er markedsdager eller konserter, skryter Abrahamsen.

Råde Blomster er en velkjent aktør med lang historie i Karlshus, og drives i dag av Råde-ambassadøren Christian Abrahamsen Råde Blomster er en velkjent aktør med lang historie i Karlshus, og drives i dag av Råde-ambassadøren Christian Abrahamsen

Hva folk utenfor ikke vet om bygda

- Råde er preget av gårdsdrift og jordbruk og har et blomstrende næringsliv med flere store og solide bedrifter. Bygda kan by på kort vei til sjø og strandliv i Saltnes, friluftsliv rundt innsjøen Vansjø og masse flott turterreng, reklamerer den daglige lederen.

LES OGSÅ: - Derfor elsker Tommy i Den Lille Kokosbollefabrikken Råde

Det aller beste med Råde er...

- Det beste med Råde må være den sentrale beliggenheten med korte avstander til Oslo og de tre nærmeste byene Moss, Sarpsborg og Fredrikstad. Nærheten til både sjø og strender, Vansjø og turterreng og ikke minst bygdefølelsen med herlige medbygdinger, avslutter Christian Abrahamsen.