Et moderne eiendomsselskap

Solid Gruppen AS består i hovedsak av entreprenørene Solid Entreprenør AS og Håndverkeriet AS, samt eiendomsutvikleren Solid Eiendom AS. Solid Entreprenør driver med nybygg og utbygging av stort omfang, mens Håndverkeriet AS er eksperter på rehab-markedet. Alle står fritt til å være med på prosjekter hver for seg, eller sammen.

Felles for hele virksomheten er at vi legger vekt på gode holdninger, dynamisk fremdrift og kvalitativ leveranse. 

Menneskene utgjør
forskjellen i Solid

---

Gjennom aktiv kompetanseutvikling og spesialisering, samt sosiale tiltak og hyppige hjemturer er Solid blitt en foretrukket arbeidsgiver i vår bransje.

Vår historie

John Yngvar Johansen traff spiker’n på hodet allerede i 1975, og siden har det gått slag i slag (beklager ordspillet). For å forklare hvordan det hele henger sammen har vi laget en film. Vi tror det er den beste filmen som noensinne er laget i Norge. Neida. Men i alle fall i Bjørnengveien 11 på Rolvsøy.


Aktuelt

I Solid skjer det mye spennende gjennom et år. Alt fra oppkjøp av andre selskap, nyansettelser, prosjektetableringer og masse mer. Her kan du holde deg oppdatert med siste nytt fra selskapet.

Våre verdier

Verdiene våre er fundamentet vi bygger på. De setter premisser for hvordan vi opptrer og handler overfor hverandre og alle vi møter gjennom vårt arbeid. Verdiene er noe alle ansatte navigerer etter. Noe som samlet skaper et fotavtrykk av Solid. Vi kaller dem byggeklosser.

Vi kjøper tomter - kontakt oss her

Eier du en tomt til boligformål som du vurderer å selge, er vi i Solid Eiendom interessert i å ta en prat. Vi søker tomter som er egnet for utvikling til leiligheter, rekkehus og/eller eneboliger med mer enn 6 enheter. Eiendommene bør ligge i Stor-Oslo, søndre Buskerud eller fra Ski og sørover mot Østfold.