Jobb i Solid?

Søker du nye utfordringer og en fremtidsrettet arbeidsplass med godt arbeidsmiljø? Da har du gode muligheter for en spennende karriere hos oss! 

 

Ledige stillinger

Lyst til å jobbe i Solid, men fant ikke en stilling som var relevant?

Vi i Solid er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Send inn en åpen søknad! Vi søker alt fra tømrere til prosjektledere. 

---

Ta kontakt med HR-sjef: Richard.Hoilund@solid.no

Lærling i betong- og tømrerfaget

Som lærling i Solid Entreprenør, får du en god oppfølging gjennom hele læretiden. Vi tilbyr en instruktør som blir din personlige lærer og kontaktperson, og en fagansvarlig som sørger for alle faglige forhold i læretiden.

Solid er tilknyttet EBA sitt opplæringskontor, og er en godkjent opplæringsbedrift innen betong- og tømrerfaget

Kunne du tenke deg å lære faget hos oss? 

---

Ta kontakt med HR-sjef: Richard.Hoilund@solid.no

Er du vår neste trainee?

Traineeprogrammet til Solid er en unik mulighet for deg som har ambisjoner og talent og som ønsker å satse på en karriere i et av Norges mest spennende entreprenørselskap.

Solid Entreprenør sitt 2-årige traineeprogram legger til rette for personlig og faglig utvikling gjennom utfordrende arbeidsoppgaver og prosjekter, individuell oppfølging og personlig mentor. Gjennom programmet vil du få muligheten til å jobbe innenfor 4 ulike områder i selskapet. Når du er ferdig, har du skaffet deg unik kompetanse og innsikt i Solid Entreprenør, og du vil få et bredt nettverk på tvers av virksomheten. Etter endt traineeperiode vil du bli tilbudt en egnet rolle.

«Et skreddersydd program med hårfin balanse av utvikling og mestringsfølelse i et utrolig givende miljø. Enhver person man møter under trainee-programmet er med på å utvikle oss. Alle ønsker oss det beste og dytter oss opp og frem!»

Spørsmål?

Lurer du på noe i forbindelse med muligheter i Solid eller innsending av åpen søknad – ta kontakt!