Boligprosjektet - Veslebukta på Kolboten. Foto: Solon ASBoligprosjektet - Veslebukta på Kolboten. Foto: Solon AS

Vi hjelper deg å bygge ditt neste prosjekt

Solid Entreprenør AS jobber med nybygg og rehabilitering, og tar gjerne rollen som hoved-, total- eller underentreprenør. Selskapet samarbeider med både private og offentlige aktører og har et prefab-anlegg på Rolvsøy i Østfold. Vi bygger boligblokker, flerfamilehus, terrasseblokker, fritidsboliger, skoler, barnehager, industribygg, rehabiliteringsprosjekter m.m. Mer kan nevnes, men du skjønner tegninga. Vi bygger.

Fra 1.september 2022 ble Nipas AS fusjonert inn i Solid Entreprenør.

Leilighetskomplekser

Fler-familiehus

Fritidsboliger

Skoler og barnehager

Industribygg

Rehabiliteringsarbeider

Våre fagområder

---

Tømmer

Mur

Betong

Blikk

En historikk med gode prosjekter

Solid Entreprenør AS har lang erfaring innenfor byggebransjen. Selskapet har opparbeidet en betydelig portefølje av vellykkede prosjekter. Her finner du et utvalg av våre nye, pågående og ferdigstilte prosjekter.

Med fagtunge mennesker og effektive prosesser skaper vi solide resultater

«Bygget av Solid» betyr kvalitet i alle ledd. Vi kan prosjektstyring, og kan vise til effektiv og sikker gjennomføring av prosjekter.

Solid Entreprenør AS er et multikulturelt selskap med over 350 ansatte, og er spesielt stolte av våre polske fagfolk. Selskapet er kjent for å levere i tråd med kundenes forventninger og er utpreget partnerorientert. Solid har samtidig stort fokus på sine medarbeidere gjennom et vel kommunisert verdigrunnlag som tar vare på og videreutvikler den enkelte. Solid Entreprenør AS har opparbeidet seg en sterk posisjon blant viktige og velkjente utbyggere på Østlandet.

Geografi

Østlandet

Ansatte

350

Omsetning

758 686 000

Logo

Entreprenør

Vi er alltid på jakt etter nye og spennende prosjekter. Ta kontakt med en av våre prosjektsjefer for en hyggelig prat om hvordan vi kan bidra i ditt neste prosjekt.

Jobb i Solid?

Søker du nye utfordringer og en fremtidsrettet arbeidsplass med godt arbeidsmiljø? Da har du gode muligheter for en spennende karriere hos oss!