Solid Prosjekt lanserer nytt byggetrinn på Rådalsåsen

Boligprosjektet Rådalsåsen, som ligger på Rolvsøy i Fredrikstad kommune, ruller videre. Nå er Solid Prosjekt straks klare for å lansere neste byggetrinn som består av Hus C med 22 nye, moderne leiligheter.

Fra tidligere inneholder Rådalsåsen 48 leiligheter som er fordelt på Hus A og B. Disse er allerede under bygging og forventes ferdigstilt Q2/Q3 2022. Solid Entreprenør har totalentreprisen for prosjektet. Over 70% av boligene er allerede solgt og neste byggetrinn er organisert som borettslag, hvilket ofte innebærer en annen målgruppe en selveierne.

Lukket forhåndssalg fra 24.september

Frem til 23.september kan man melde seg som interessent for å motta førstehåndsinformasjon og delta i et lukket forhåndssalg. Det øker gjerne sjansene for at man får akkurat den boligen man er på jakt etter.

Hus C inneholder 22 leiligheter med variasjon fra 36 - 133 kvm, fordelt på 2, 3 og 4-roms leiligheter over fem etasjer. Som i Hus A og B er det en stor, felles parkeringskjeller nederst som tar deg tørrskodd opp til leiligheten på null komma niks med heisen.

Klikk her for å melde deg som interessent og dermed deltagelse i forhåndssalget.

youtube_video_preview