Solid nominert til årets bedrift i FredrikstadSolid nominert til årets bedrift i Fredrikstad

Solid nominert til årets bedrift i Fredrikstad

2018-02-08
Prisen for Årets Bedrift i Fredrikstad har blitt delt ut siden 1987, og vi er stolte og glade over at Solid i år har blitt nominert til denne prisen, sammen med Denofa og Norengros Medi Partner.

Prisen ble først stiftet som en markedsføringspris i 1978, og fra 1988 har den blitt delt ut til Årets Bedrift i Fredrikstad. Blant kriteriene for å bli nominert til denne prisen er god lønnsomhet og en solid markedsposisjon eller sterk vekst innenfor sitt markedsområde. Det blir også lagt vekt på evnen til å skape et godt arbeidsmiljø, omstillingsevne og tilpasning til eksternt miljø, og evnen til produktutvikling og markedsføring.

En stor ære

«Det er en stor ære å bli nominert til årets bedrift i Fredrikstad. Å få en annerkjennelse på denne måten er en bekreftelse på den jobben alle våre 500 ansatte legger ned hver dag,» sier daglig leder i Solid Entreprenør, Lasse Johansen.

«En slik nominasjon handler om mer enn bare størrelse og omsetning. Det handler om å være en del av et samfunn, bidra og respektere spillereglene samt å få bekreftelse på det man gjør.

Vi leverer over 300 leiligheter hvert år, mange av de i Østfold. Vi har hovedkontoret på Rolvsøy, og ser nå ut til å bli værende her også i de kommende årene. Vi vil fortsatt ha behov for mange nye ansatte i tiden som kommer, fra lærlinger til ledere. Her er arbeidsmarkedet i Østfold generelt og Fredrikstad spesielt viktig for oss. En slik nominasjon setter oss på kartet, vi blir omtalt og vi blir pratet om. Det gir oss også muligheten til å fortelle litt mer om hvem vi er, hva vi står for og hvilke planer vi har.

Nominasjonen er imidlertid i første rekke en bekreftelse til ALLE ansatte i Solid. En bekreftelse på hvilken fabelaktig innsats de legger ned. Også betongmannen, tilvalgsjentene, regnskapsfolket og vaskedamene våre. De er alle med på å få oss nominert, og vi kunne ikke klart oss uten noen av de.»

Nye arbeidsplasser og innovative datasystemer

Daglig leder i Solid Prosjekt, Kim Andre Johansen, mener at dette først og fremst er en hyllest til alle i Solid og en annerkjennelse for det arbeidet som blir lagt ned hver dag.

«Slik jeg har forstått utnevnelsen skyldes dette i hovedsak at vi har vært flinke til å skape nye arbeidsplasser. I tillegg har vi vært flinke til å utvikle nye datasystemer, som setter oss langt frem hva gjelder å digitalisere byggenæringen. Når vi samtidig med dette har vært flinke til å ta gode posisjoner i eiendomsmarkedet blir dette lagt merke til av omgivelsene.

Solid er i dag en sterk merkevare med mange dyktige medarbeidere. Vi tar i mot utnevnelsen med ydmykhet og stolthet.»