Fikk FFK-hatter fra SolidFikk FFK-hatter fra Solid

- Fikk så hatten passet

Som stolte patrioter og samarbeidspartnere til FFK kjøpte Solid Gruppen inn et lite lager av de siste dagers (FB-)omtalte supporterhatter med feil logo. Med logoen rett til værs klarte vi ikke å motstå fristelsen til å trykke på teksten "På vei mot no' større". Dette er navnet på FFK-låta vi laget før sesongen og de første kampene har virkelig gitt grunn til optimisme. Hattene vil vi dele ut i til FFK-supportere utover sesongen gjennom diverse konkurranser.

Et gammelt ordtak sier: «Hvis du vil bli lagt merke til her i verden - få deg en hatt! Vi må bare innrømme at klisjeene blir uimotståelig å ta i bruk når vi har med så flotte hatter å gjøre. Dette må sies å være selve urdefinisjonen av en supporterhatt! 

Patriot i over 40 år 

På bildet øverst i artikkelen ser du FFK-patriotene Mona Johansen og nevøen Tinius Vauger. Mona tok kontakt med avdelingsleder i Solid Entreprenør, Tom Rohde-Moe, da hun leste nyheten om at han hadde kjøpt de siste hattene. Hun kunne gjerne tenke seg å kjøpe et par hatter ettersom hun har fulgt laget i sitt hjerte fra hun var 20 år (nå er hun blitt 62).

Med andre ord kom hun oss i forkjøpet, og inspirerte til en liten konkurranse der vi deler ut 10 hatter blant de som vil dele en liten historie om FFK. Hattene fikk selvfølgelig Mona av oss og hun delte villig sin historie med FFK.

Her er Mona sin historie:
Jeg har bare lyst til å fortelle hvordan det begynte, jeg jobbet på Fjeldberg sykehjem på kjøkkenet og når vi jobbet helgen hadde vi deltvakt, som betø at vi hadde fri 3 timer midt på dagen, og da var det jeg og ei til som akkurat rakk og se kamp før vi begynte å jobbe igjen, siden har jeg fulgt de rundt på gressbakkene til de kom seg opp igjen, følger de alltid på mobilen, hvis jeg ikke har annen mulighet😊


youtube_video_preview