Solid nominert til EY Entrepreneur of the yearSolid nominert til EY Entrepreneur of the year

Solid nominert til EY Entrepreneur of the year

2018-11-17
Vi gratulerer Lasse Johansen, Kim Johansen og Runar Oustorp hos Solid som regionale finalister i EY Entrepreneur Of The Year 2017, region Øst.

EY (tidligere Ernst & Young) går hvert år igjennom alle norske aksjeselskaper i jakten på Norges beste vekstskaper. De er opptatte av å sette innovasjon og nyskapning på agendaen, og gi vekstskaperne den hederen og æren de fortjener. Programmet er en hyllest til de enkeltpersonene som bidrar med høy egeninnsats, nye ideer og satser kapital for på den måten å skape varige verdier og arbeidsplasser.

 Det er sekstende året på rad EY Norge kårer den beste vekstskaperen. EY Entrepreneur Of The Year har blitt arrangert internasjonalt 31 ganger, og er verdens største vekstskaperprogram som arrangeres i hele 60 land. For å kunne kvalifisere til EY Entrepreneur Of The Year må selskapet til vekstskaperen ha en omsetning på minimum 20 mill., 20% vekst de to siste årene og minst 20 ansatte.

For å bli kåret til EY Entrepreneur Of The Year må man ha entreprenørånd, evne til å drive lønnsomt og tenke nytt, ha internasjonale mål samt personlig integritet og påvirkningskraft. Videre må vedkommende ha eierinteresser og inneha en ledende stilling i et selskap som kan vise til gode økonomiske resultater og vesentlig vekst i omsetning og arbeidsplasser.

Helt siden grunder John Yngvar Johansen startet Solid i 1975 har hardt arbeid og sunne verdier stått i fokus, og stein for stein har Solid blitt bygget opp til en bedrift som i dag har nærmere 500 ansatte. I dag er det sønnene Kim Johansen og Lasse Johansen sammen med Runar Oustorp som har tatt over styringen. Kim er daglig leder i Solid Prosjekt, og Lasse og Runar er henholdsvis daglig leder og avdelingsleder i produksjon hos Solid Entreprenør.

 Solid var 1 av 10 finalister i region Øst, og blant 60 på landsbasis som ble nominert som regional finalist. Til sammen var det 3900 av 280 000 aksjeselskaper i Norge som tilfredsstilte kriteriene for å bli valgt ut til EYO programmet i 2017. Vi er veldig stolte av nominasjonen, og alle de som har bidratt til at vi er der vi er i dag.

Solid nominert til EY Entrepreneur of the yearSolid nominert til EY Entrepreneur of the year

Vi gratulerer Sverre Tragethon (Hallingplast), Hans Petter Mellerud (Zalaris) og Åge Stenumgård (Fjøssystemer) som gikk videre til den nasjonale finalen i Oslo.

 Fotokred: Bård Gudim