Oppsummering og godt nytt år

Tradisjonen tro oppsummeres året som har gått i romjulen med en hilsen fra administrerende direktør i Solid Gruppen. Det har vært et godt år for Solid og Terje Lyngaas, som tidligere i år varslet sin avgang fra direktørstolen fra 1.januar, gir her et lite overblikk over året som har gått.

2022 har vært et godt år for Solid. Vi har fått med oss Håndverkeriet på laget. Dette er et Oslo-basert selskap innen ROT-markedet (Rehabiliterings-, Ombyggings- og Tilbyggsmarkedet). Vi ser at våre spådommer om økt aktivitet i denne sektoren har slått til, og selskapet har hatt en god og spennende vekst gjennom året. 

Vi har også valgt å slå sammen våre to entreprenørselskaper til ett sterkere selskap. Fra og med mai i år er derfor Nipas fusjonert inn i Solid Entreprenør, og har nå de beste forutsetninger for å lykkes fremover.  

På eiendomssiden har vi overlevert flere store prosjekter til fornøyde kunder, og vi har startet en satsning innen næringseiendom, med ansettelse av prosjektsjef i Solid Eiendom. Først ut er vårt nye hovedkontor i Dikeveien, kalt D55.

Siste året i lederstolen for Lyngaas

Som flere har fått med seg har jeg valgt å gi stafettpinnen som konsernleder videre. Etter to og halvt år som Solids første konsernsjef vil jeg først og fremst takke alle ansatte for den harde jobben dere har gjort og den fremragende innsatsen dere har lagt ned. Vi har kommet veldig langt denne perioden, og det har vært en glede å se selskapet vokse og utvikle seg. Jeg er virkelig stolt av alt vi har oppnådd sammen. Vi har kommet langt i arbeidet med å transformere Solid fra et familieselskap til et mer profesjonelt konsern. Jeg har blitt veldig glad i Solid og alle ansatte her, og det er med tungt hjerte jeg har kommet til at det ikke er rett for meg eller for Solid at jeg fortsetter som konsernleder.

Selv om jeg nå forlater stillingen som konsernsjef, vil jeg fortsette å følge Solid tett, enten det blir fra en annen rolle internt eller fra utsiden. Jeg ønsker dere lykke til videre. Jeg har stor tro på at Solid vil fortsette å gjøre store ting, og jeg er sikker på at Solid vil fortsette å være en ledende kraft i bransjen. 

Bruk tiden til å koble av og være med familie og venner

Til slutt vil jeg gjerne få ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år. Jeg håper alle får tid til å koble av, lade batteriene og nyte julefeiringen med familie og venner. Jeg gleder meg virkelig til å se hva Solid kan få til i det nye året, og tiden fremover.

Ønsker dere en fantastisk jul og et godt nytt år!