Velkommen til D55

Et fremtidsrettet kontorbygg med en delikat fasade bestående av treverk, glass og kobber. På innsiden kommer 6.000 kvadratmeter med miljøvennlige og smarte løsninger som gjør det enkelt å være leietaker. D55 er et signalbygg utviklet for å skape identitet og stolthet hos bedriftene i bygget! 

Kontorbygg

6.000 kvm

4 etasjer

Estimert innflytting 2024

Kontorer med alt

D55 er et effektivt og moderne kontorbygg med fleksible lokaler som kan tilpasses leietaker fortløpende etterhvert som behovene endrer seg. I første etasje blir det bemannet resepsjon og en stor personalrestaurant med fokus på varierte og ernæringsrike tilbud. 

Åpent landskap eller cellekontor - her vil du ha stor påvirkning for hvordan du ønsker at arbeidsplassen din skal legges opp. Byggets mange møterom bookes via app og gir deg som leietaker stor fleksibilitet. Uformelle møteplasser rundt om i bygget gir medarbeiderne på tvers av selskapene mulighet til å dele både kunnskap, inspirasjon og gode historier.

Fleksibel beliggenhet midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Rikelig med p-plasser og ladestasjoner, tett på Glommastiens populære sykkeltrase og med busstopp til Glommaringens avganger hvert kvarter 150 m bortenfor.

Personalrestaurant

Garderobe

P-plasser og ladestasjoner

Sykkel til jobben?

Mosjon er godt for kroppen og vi legger forholdene til rette for at flest mulig leietakere skal bruke sykkelen fremfor bilen til jobb i D55.

Nærområdet

D55 ligger i Dikeveien på Rolvsøy, et velkjent handels- og næringsområde. Herfra er det ca 11 minutter å kjøre enten du skal til Fredrikstad sentrum, eller til den andre byen. Nærområdet har det aller meste man trenger i hverdagen med sitt store butikkutvalg, treningssenter, apotek mm. Glommaringens hyppige avganger dagen lang er kun 150 m unna. 

Et smart bygg

D55 blir et moderne bygg, med smarte løsninger og lave energikostnader. Bergvarmepumpe og vannbåren varme sørger for fornybar og rimelig oppvarming av bygget, solcellene på taket sørger for strøm til alt fra eilbilladere og lys. Hvert cellekontor vil få separatstyrte klimasoner som sørger for økt trivsel og velvære. Fellesområder som møterom, personalrestaurant mm bookes raskt og enkelt fra en app.

Sykkel

100 p-plasser

Offentlig

Fra busstopp til kontoret - 150 m

Bil

Fra E6 til parkering - 20 min

Kontakt oss: