solid

Møte fremtiden med nye, moderne kontorlokaler

Ideell beliggenhet - trivelige lokaler - fornuftig leiepris

Prisvennlig

Fleksible arealer

100+ P-plasser

150 m til bussen

Møt fremtiden med nye, moderne lokaler

Ta steget inn i fremtiden med nye moderne kontorlokaler. Med fleksible løsninger og vennlige leieavtaler skreddersydd for bedrifter i vekst. 
Gi dine kollegaer de beste forutsetningene for å trives på arbeidsplassen i lyse, nye og moderne næringslokaler. Perfekt beliggenhet nær Fredrikstad med mengder av parkering og kort vei til rikt kollektiv-tilbud. 
For bedrifter som tar smarte valg - Bli kjent med vår nye næringseiendom til leie!
youtube_video_preview

Kontorer med alt

Effektive, moderne kontorlokaler som tilpasses din bedrift etterhvert som behovene endrer seg. Bli møtt av en hyggelig bemannet resepsjon, og nyt varierte og ernæringsrike måltider i personalrestauranten sammen med kollegaer og forretningsforbindelser.. 

Flytt inn i lokaler som stimulerer til samhandling og skaper energifylte hverdager som får det beste ut av de ansatte. Book moderne møterom via app og unngå rot og mas. Uformelle møteplasser rundt om i bygget gir også medarbeidere på tvers av selskaper mulighet til å dele kunnskap, inspirasjon og gode løsninger.

Fleksibel beliggenhet i Dikeveien, midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Rikelig med p-plasser og ladestasjoner, tett på Glommastiens populære sykkeltrase og med busstopp til Glommaringens avganger hvert kvarter 150 m bortenfor.

Ta kontakt og vi hjelper deg med alle steg. Sammen finner vi hva som passer best for deg. Sammen tar vi første steg inn i fremtiden - i nye og moderne kontorlokaler!

Personalrestaurant

Garderobe

P-plasser og ladestasjoner

Stor sykkelparkering

Det beste går først!
- Finn din plass i dag

Vi hjelper deg på vei

Kontakt oss!

Hent inspirasjon i gangene

Den uformelle praten med kaffekoppen i hånda er et godt bilde på det vi tilrettelegger for i D55 når ulike kompetansemiljøer under samme tak.

Perfekt beliggenhet med kort vei til alt

D55 ligger i Dikeveien på Rolvsøy, et velkjent handels- og næringsområde. Herfra er det ca 11 minutter å kjøre enten du skal til Fredrikstad sentrum eller til den andre byen. Nærområdet har det aller meste man trenger i hverdagen med sitt store butikkutvalg, treningssenter, apotek mm. Glommaringens daglige, hyppige avganger er kun 150 m unna. 

Et smart bygg

D55 blir et moderne bygg, med smarte løsninger og lave energikostnader. Bergvarmepumpe og vannbåren varme sørger for fornybar og rimelig oppvarming av bygget, solcellene på taket sørger for strøm til alt fra eilbilladere og lys. Hvert cellekontor vil få separatstyrte klimasoner som sørger for økt trivsel og velvære. Fellesområder som møterom, personalrestaurant mm bookes raskt og enkelt fra en app.

Sykkel

100 p-plasser

Offentlig

Fra busstopp til kontoret - 150 m

Bil

Fra E6 til parkering - 20 min

De beste plassene går først! Fyll inn nedenfor, for en spennende prat!