Boligprosjektet Oredalstunet i Fredrikstad er nå sluttsolgtBoligprosjektet Oredalstunet i Fredrikstad er nå sluttsolgt

Boligprosjektet Oredalstunet er sluttsolgt

Da det ble kjent at Solid Prosjekt skulle utvikle og bygge 7 eneboliger i Oredalen i Fredrikstad, tegnet av Line Solgaard Arkitekter AS, var ikke interessentene sene om å gi lyd fra seg. Nå er prosjektet sluttsolgt og byggene er i ferd med å reise seg.

Det er ikke ofte det kommer nye eneboligprosjekter for salg i hjertet av Fredrikstad, og definitivt ikke i områder som Oredalen. Men, Solid Prosjekt lanserte tidligere i år det nye boligfeltet Oredalstunet som består av 7 moderne eneboliger fra 120 til 207 kvadratmeter. I løpet av de første 4 timene var det solgt like mange boliger, og innen halvannen uke gikk det to til. Denne uka ble også det siste huset solgt, og totalentreprenør Probygg har dermed syv ulike familier som venter på å overta nøkkelen når alle står ferdig i løpet av 2022.

- Stolte av å levere sentrumsnære eneboliger

Prosjektleder Martin Oustorp utvikler prosjektet i tett dialog med byggentreprenøren Probygg, og er godt fornøyd med salget. - Vi var spente på mottagelsen av prosjektet da vi la det ut i januar med en pandemi hengende over oss. Men, responsen var stor, salget har gått bra og vi er veldig stolte av å kunne levere sentrumsnære eneboliger i Fredrikstad.

Fra Oredalstunet er det ca. 300 meter til 2.dam i Bjørndalen, en av inngangsportalene til Fredrikstadmarka. Under følger en liten videosnutt fra byggeplassen som ble filmet tidligere denne uka, og vi gleder oss over å følge videre utvikling i tiden fremover.

youtube_video_preview

Her skal det bli godt å bo for både liten og stor!