Liza Kjenne blir ny prosjektleder i Solid Eiendom

2023-04-12
Liza Kjenne kommer til Solid Eiendom fra stillingen som prosjektleder i Solid Entreprenør. Med mastergrad i byggeteknikk og arkitektur, samt solid erfaring fra tiden som eiendomssjef i Rygge Kommune og prosjektleder i Rambøll og Solid Entreprenør, er vi glade for at Liza har takket ja til prosjektlederrollen hos eiendomsutvikleren Solid Eiendom.

Solid Eiendom er en erfaren eiendomsutvikler med mange prosjekter bak seg, og ikke minst mange nye under utvikling. For å sikre en smidig og effektiv ledelse av prosjektene har behovet for å styrke teamet med en erfaren prosjektleder gjort seg gjeldende. Eiendomsporteføljen som skal utvikles de kommende årene ligger på nærmere 3 milliarder.

- Vi ser frem til å få med Liza i teamet vårt og er trygge på at hun blir en verdifull tilvekst som styrker og utfyller oss på en god måte, sier daglig leder Terje Lyngaas. Hun er allerede godt kjent med flere av de nye kollegene fra rollen som prosjektleder på entreprenørsiden i eiendomsprosjektet vårt Rådalsåsen, og Liza har fått gode skussmål hele veien. Å kunne internrekruttere så gode kandidater i konsernet er utvilsomt en stor fordel for oss, avslutter Lyngaas.

Gleder seg til å ta fatt på den nye rollen 

- Jeg jobbet hos Solid Entreprenør som har vært et fantastisk sted å jobbe i, og så i grunn ikke for meg at jeg skulle slutte der med det første. Da muligheten hos Solid Eiendom dukket opp, var det likevel vanskelig å si nei. Å jobbe som byggherre er en rolle som jeg er godt vant med, og som jeg trives veldig godt i. Jeg er motivert og gleder meg til å jobbe hos en arbeidsgiver som driver seriøst, har gode verdier i bunn og som er opptatt av å ta vare på sine ansatte, sier Liza. 

Oppstart i den nye rollen er onsdag 12.april.