Oppsummering av 2021 fra konsernsjef i Solid Gruppen, Terje LyngaasOppsummering av 2021 fra konsernsjef i Solid Gruppen, Terje Lyngaas

Oppsummering av året 2021

Da nærmer også dette året seg slutten, og julefreden er i ferd med å senke seg i de tusen hjem. I denne artikkelen har konsernsjef i Solid Gruppen, Terje Lyngaas, sammenfattet noen ord om året som har gått og hvilke planer som er på gang for 2022.

For oss i Solid Gruppen har 2021 vært et spennende og fantastisk år. Vi kommer til å levere det beste resultatet gjennom tidene noen gang. Og det på tross av covid, høye materialpriser og andre utfordringer gjennom året. Fantastisk innsats fra alle sammen i Solid Gruppens selskaper!

Neste år, 2022, ser også ut til å bli meget spennende. Vi har vedtatt et budsjett for hele Solid Gruppen på over 1,5 milliarder, en solid vekst fra dagens nivå. Dette vil i så fall også bli ny rekord for Solid gjennom tidene. Solid Entreprenør skal vokse betydelig, Nipas og Solid Prosjekt skal ha en litt roligere vekst, og vi får inn omsetningen fra Håndverkeriet i gruppen (Håndverkeriet er en Oslobasert entreprenør med ekspertise innen rehabilitering som ble kjøpt opp av Solid Gruppen høsten 2021). 

Spennende og utfordrende tider i møte

Viktige oppgaver for konsernet nå videre fremover er arbeidet med nytt hovedkontor, jobbe videre med konkretisere hva bærekraft betyr for oss, og innlemme Håndverkeriet inn i Solidfamilien. Samtidig skal vi sikre at vi har god kontroll på den organiske veksten vi planlegger. Vi går spennende og utfordrende tider i møte – akkurat slik vi ønsker oss. 

Julen for meg i år blir hjemme med nærmeste familie og svigers. Det blir ribbe, tilslørte bondepiker, småkaker og sikkert noe godt i glasset. Jeg håper dere alle får en fantastisk og fredfull jul, og så gleder jeg meg til å ta fatt på et spennende og utfordrende 2022 sammen med både ansatte, leverandører og kundekontakter. Riktig god jul til alle sammen!

- Terje