Solid Gruppen ved Terje Lyngaas skal ansette en prosjektleder til nyopprettet stilling i Solid EiendomSolid Gruppen ved Terje Lyngaas skal ansette en prosjektleder til nyopprettet stilling i Solid Eiendom

Solid Eiendom søker prosjektleder til nyopprettet stilling

Vil du være med å bygge opp en ny portefølje av bærekraftige næringsprosjekter?
Som den første ansatte i Solid eiendom vil du i første omgang få ansvaret for å være prosjektleder for oppføring av vårt nye kontorbygg på Rolvsøy i Fredrikstad kommune som byggherrerepresentant.

Det er konsernsjef i Solid Gruppen, Terje Lyngaas, som stiller det innledende spørsmålet.
- Dette er virkelig en unik mulighet til å bli med på en reise helt fra første spadetak der vi skal bygge opp en eiendomsportefølje med næringsbygg, forklarer Lyngaas. 

Som nevnt vil det første prosjektet dreie som et nytt hovedkontor til Solid Gruppen i Dikeveien, Fredrikstad. Her vil du jobbe aktivt mot arkitekt og rådgivende ingeniører for å planlegge bygget, kontrahere entreprenører og følge opp prosjektet i byggefasen.

Blir en sentral person i Solid

- Vi søker etter en person som har en kombinasjon av teknisk bakgrunn/forståelse og kommersiell forståelse. De som søker spennende utfordringer i en nyopprettet stilling kan søke. Man kommer inn i et meget kompetent miljø, vil jobbe med alle fagretninger innen bygg, og vil veldig raskt bli en sentral person som vil være med å forme vårt hovedkontor, og på sikt jobbe med ulike næringseiendommer. 

Vi har store bærekraftsambisjoner for dette bygget, så vedkommende vil jobbe med det aller nyeste og mest spennende innen bærekraft i praksis.

Du kan søke allerede i dag

- På sikt vil rollen ha fokus på å jobbe langsiktig med å både utvikle eksisterende og bygge opp en portefølje av næringstomter og næringsbygg. Vi søker derfor deg som er både en sterk relasjons og nettverksbygger og er teknisk anlagt, avslutter konsernsjefen.

NOE FOR DEG? Les mer om stillingen og søknadsprosessen på finn.no. Søknadsfristen er 10.januar 2022.