Magnus Lie Nilsen ny prosjektleder i Solid Prosjekt

2022-03-29
Magnus Lie Nilsen er ansatt som ny prosjektleder hos boligutvikleren Solid Prosjekt. Han har tidligere vært kalkulatør i Solid Entreprenør, men kommer nå sist fra Frigaard Entreprenør. Magnus en person vi kjenner godt og som vil styrke oss på flere områder.

Med sin allsidige bransjebakgrunn i bunn som både tømrer, byggmester, takstmann, kalkulatør og prosjektutviklingssjef er Magnus en dyktig og dedikert fagmann som kjenner til de fleste aspektene innen byggeprosessen fra tidligere, men da hovedsakelig fra entreprenørsiden. 

I Solid Prosjekt vil han jobbe med prosjektene fra byggherresiden. - Vi er glade for å kunne ønske ham velkommen ombord, sier daglig leder Kim A. Johansen. 
Magnus kjenner vi godt gjennom mange år hos Solid Entreprenør, og vi er trygge på at han vil passe fint inn i teamet vårt.

Daglig leder Kim A. Johansen ønsker Magnus Lie Nilsen velkommen til Solid ProsjektDaglig leder Kim A. Johansen ønsker Magnus Lie Nilsen velkommen til Solid Prosjekt

Startet karrieren i Veidekke

Magnus har som nevnt vært innom de aller fleste leddene fra både prosjektoppstart til sluttprodukt, såvel som utførende til prosjekterende.  Etter endt skolegang med lærlingtid i Veidekke, jobbet han der som tømrer i en årrekke. Her ble han også tillitsvalgt på både lokalt og regionalt nivå.  Veien videre gikk deretter innom Østfold Oppmålingskontor, før han skiftet beite til Solid Entreprenør med arbeid innen kalkyle og prosjektutvikling.

34-åringen kommer nå fra rollen salgs- og prosjektutviklingssjef i Frigaard Entreprenør.  I Solid Prosjekt vil arbeidstittelen være prosjektleder, med ansvar for å lede ulike boligprosjekter hovedsakelig i regionene Fredrikstad/Moss/Sarpsborg og stor-Oslo. 

Ser frem mot å sette i gang

Nå gleder han seg til å komme i gang, og oppstart vil være ved månedsskiftet mars/april.
- Jeg er imponert over arbeidet som gjengen i Solid Prosjekt har gjort gjennom mange år, og har selv hatt et ønske over tid om å få jobbe med boligutvikling fra byggherrens side, avslutter Magnus.