Solid ble kåret til Årets bedrift 2017 i Fredrikstad

2018-03-06
Vi er stolte og glade over at Solid ble kåret til Årets bedrift i Fredrikstad 2017! Rundt 200 gjester var tilstede under den årlige tilstelningen i regi av Fredrikstad Næringsforening og Fredrikstad Blad.

Den 14.februar var det duket for kåring av Årets bedrift i Fredrikstad. Prisen ble delt ut av Fredrikstad Næringsforening og Fredrikstad Blad, og arrangementet fant sted på Litteraturhuset. Rundt 200 gjester var tilstede for å få med seg kåringen, og det var stor spenning rundt om det skulle bli Denofa, Solid Gruppen eller Norengros Medi Partner som skulle gå av med seieren. På slutten av kvelden ble vinneren avslørt, til glede og stor jubel for alle ansatte i Solid som hadde møtt opp.

John Yngvar Johansen, som grunnla Solid i 1975, tok stolt i mot prisen sammen med Runar Oustorp, Kim Andre Johansen og Lasse Johansen. John har overlatt lederansvaret til blant annet sine to sønner, Lasse og Kim, men han er fortsatt med. – Jeg rusler rundt i gangene og heier på alle som jobber i Solid Gruppen, sier han i et intervju med Fredrikstad Blad.

Kåringen ble feiret med kake på kontoret dagen etter, og vi er alle stolte av å kunne si at vi jobber i Årets bedrift i Fredrikstad!

Artikkelen Fredrikstad Blad skrev i forbindelse med kåringen kan leses her!