Solid inngår samarbeidsavtale med Sarpsborg 08

Solid Gruppen har i dag inngått en 2-års avtale med Sarpsborg 08. Konsernsjef og sarping, Terje Lyngaas, er den som har tatt initiativet til et samarbeid også i den andre byen.

- Solid har ambisiøse vekstplaner, og ett ledd i dette er å styrke vår tilstedeværelse både i Østfold og på nasjonalt nivå, forteller Lyngaas. Gjennom å vise vår logo på drakta til Østfolds eneste eliteserielag tar vi en tydelig posisjon. Vi tror og håper at dette vil bidra til å trekke til oss flere dyktige medarbeidere, gode prosjekter, flere leilighetskjøpere og spennende tomteområder fremover. 

- Vi er en Fredrikstad-bedrift, men vi ser også at det at det er kjempeviktig å være en del av hele nedre Østfold-regionen og ta samfunnsansvar. Vi velger å gå litt ordentlig inn i noen klubber. Nå har vi valgt å gå inn i Sarpsborg 08. Vi har skrevet en toårsavtale der vi skal være på drakta og gleder oss veldig til det.

Her kan du lese saken klubbens hjemmesider

- Vi kommer selvfølgelig også til å videreføre vårt engasjement med FFK. Vi ser det som helt naturlig å være tilstede på flere arenaer, avslutter konsernsjefen.

(Og for dere som er erke-røde, se på dette som at vi gjør S08 drakta litt rødere - kloss for kloss :-)

LES OGSÅ: Solid Gruppen forlenger avtalen med FFK for 3 år


youtube_video_preview