solid

Nye boliger og eneboligtomter på Strømnesåsen i Råde

---


Nytt og spennende boligområde skal utvikles i Råde. Flotte eneboligtomter UTEN byggeklausuler!

Denne høsten kommer tomtene endelig for salg og 6 stk er allerede forhåndsreservert. Få oversikt i boligvelgeren og finn din favoritt - kontakt oss for visning.

Til våren kommer også leiligheter, rekkehus og attriumshus for salg, her blir det noe for enhver smak!
 

Vi har åpnet for
forhåndsreservering

Meld interesse

Variert bebyggelse - uten byggeklausul

På Strømnesåsen i Råde, rett ved stasjonsområdet, er planleggingen i full gang for det som vil bli et betydelig, nyanlagt boligfelt. Med naturlig strategisk beliggenhet er stedet perfekt tilpasset pendlere. Råde kalles ofte «bygda mellom byene» og både E6, togspor og hovedferdselsårene mellom de større østfoldbyene slynger seg gjennom det vakre kulturlandskapet. 

Legg merke til at eneboligtomtene våre selges uten byggeklausuler, hvilket betyr at du står fritt til å velge hvem som skal bygge drømmehuset ditt. 

Fremdrift

 • Planlegging

  Venter på godkjenning

 • Salgsstart eneboligtomter

  Høsten 2023

 • Salgsstart boliger

  1.kvartal 2024

 • Planlagt innflytting

  Kommer

youtube_video_preview

Et smørøye for pendlere

Råde kalles ikke bygda mellom byene uten grunn. Med sin strategiske plassering er det vitale tettstedet nabo med hovedfartsårene innen såvel jernbane som bil. Kort og effektiv tilgang til E6 gir deg svært overkommelig reisetider – enten vi snakker hovedstad, østfoldbyene eller naboland og kontinentet.

Jernbanen ligger i nabolaget til Strømnesåsen, og er i så måte et opplagt alternativ for deg som pendler til jobb. Råde stasjon har vært i kraftig utvikling i forhold til antall reisende de senere årene og er betydelige bygget ut for en aktiv fremtid. Stasjonen når du enkelt til fots eller på sykkel.

Butikk

2100 m

Buss

300 m

Barnehage

1700 m

Skole

1700 m

Aktuelt

Her får du siste nytt fra boligfeltet Strømnesåsen hvor Solid Eiendom sitt delfelt består av nærmere 140 enheter, og salgsstart er høsten 2023.

Meld interesse for prosjektet
 

  
 

Flere prosjekter