Strømnesåsen og Råde sin nærhet til natur, saltvann og ferskvann gjør kommunen til et populært boligmål for mange barnefamilierStrømnesåsen og Råde sin nærhet til natur, saltvann og ferskvann gjør kommunen til et populært boligmål for mange barnefamilier

Nye boliger på Strømnesåsen i Råde

Nytt og spennende boligområde skal utvikles i Råde.
Samtlige boligtomter nå solgt.

Over sommeren lanseres første salgstrinn med leiligheter, rekkehus og attriumshus, her blir det noe for enhver smak!
 

Vil du vite mer
om planene våre?

Meld interesse

Variert bebyggelse - uten byggeklausul

På Strømnesåsen i Råde, rett ved stasjonsområdet, er planleggingen i full gang for det som vil bli et betydelig, nyanlagt boligfelt. Med naturlig strategisk beliggenhet er stedet perfekt tilpasset pendlere. Råde kalles ofte «bygda mellom byene» og både E6, togspor og hovedferdselsårene mellom de større østfoldbyene slynger seg gjennom det vakre kulturlandskapet. 

Alle boligtomtene våre er solgt, men vi planlegger for å legge ut første salgstrinn med leiligheter og rekkehus høsten 2024. Som interessent vil du få info først når det er noe nytt å melde.

Fremdrift

  • Godkjenning

  • Salgsstart eneboligtomter

    Utsolgt

  • Salgsstart boliger

    3.kvartal 2024

  • Planlagt innflytting

    Kommer

youtube_video_preview

Et smørøye for pendlere

Råde kalles ikke "bygda mellom byene" uten grunn. Med sin strategiske plassering er det vitale tettstedet nabo med hovedfartsårene innen såvel jernbane som bil. Kort og effektiv tilgang til E6 gir deg svært overkommelig reisetider – enten vi snakker hovedstad, østfoldbyene eller naboland og kontinentet.

Jernbanen ligger i nabolaget til Strømnesåsen, og er i så måte et opplagt alternativ for deg som pendler til jobb. Råde stasjon har vært i kraftig utvikling i forhold til antall reisende de senere årene og er betydelige bygget ut for en aktiv fremtid. Stasjonen når du enkelt til fots eller på sykkel.

De aller første husbyggerne!


Espen og Mari Braatnes er de første tomtekjøperne som har fått innvilget byggetillatelse på Strømnesåsen i Råde. Vi følger dem underveis i den spennende tiden de har foran seg, og her kan du bli bedre kjent med planen de har lagt.

LES HELE SAKEN: Espen og Mari bygger drømmehuset på Strømnesåsen i Råde

Butikk

2100 m

Buss

300 m

Barnehage

1700 m

Skole

1700 m

Aktuelt

Her får du siste nytt fra boligfeltet Strømnesåsen hvor Solid Eiendom sitt delfelt ligger helt øverst på området.

Meld interesse for prosjektet
 

  
 

Flere prosjekter