solid
Innbyggermøte om StrømnesåsenInnbyggermøte om Strømnesåsen

Innbyggermøte om Strømnesåsen torsdag 2.desember

Velkommen til innbyggermøte om Strømnesåsen på rådhuset i Råde torsdag 2.desember fra kl. 18.00. Vi vet at det er stor interesse og mye snakk om det nye boligfeltet, og vi gleder oss til å kunne informere mer om Solid Prosjekt sine planer på vårt delfelt.

Den 2. desember kl. 18.00 inviterer Solid Prosjekt og Råde Kommune til et innbyggermøte om Strømnesåsen. Grunnentreprenør Park & Anlegg vil også være tilstede. Prosjektutvikler i Solid Prosjekt, Hans Magnus Lutnæs, gleder seg til å endelig kunne fortelle litt mer om hvor prosjektet står og hvilke planer selskapet har for sitt delfelt. Her blir det både eneboligtomter uten byggeklausul, rekkehus, atriumshus og leiligheter.

– På innbyggermøtet skal vi ta for oss prosessen vi er i nå, fremdriften og planene. Vi er også alltid interessert i få innspill på hva folk ønsker seg. Om det er parsellhager eller noe annet. Det er ikke sikkert vi kan innfri alle ønsker, men vi kan ofte justere oss etter behovene. Dette blir et levende prosjekt, som utvikles i takt med kjøpernes ønsker, sier Hans Magnus.

Påmelding til innbyggermøtet

Vi ønsker å ha kontroll over hvor mange som kommer og ber derfor om påmelding i forkant. Det gjør du enkelt ved å sende en mail til Malin på malin.groth@solid.no og sier i fra at du kommer og eventuelt hvor mange dere er. Det vil bli enkel servering med kaffe, mineralvann og noe å bite i.

La oss få vite det om du er på tomtejakt

– Og er du på jakt etter en tomt, for de er det ikke mange av, bør du registrere deg på hjemmesiden strømnesåsen.no allerede nå, minner Kjell Åge om.
– Der kan du også sende inn innspillene dine, om du ikke kommer på innbyggermøtet, avslutter Hans Magnus.

På videoen under ser du de første bildene fra grunnarbeidene på Strømnesåsen

youtube_video_preview