Velkommen til Strømnesåsen VisningssenterVelkommen til Strømnesåsen Visningssenter

Offisiell overtagelse av tomtene

2023-09-28
Det var en meget glad gjeng fra Solid Eiendom som gjennomførte kjøpet fra tomteselgerne mandag denne uken. Utviklingssjef Kim, prosjektleder Kjell Åge og prosjektutvikler Hans Magnus har jobbet tett med prosjektet siden oppstarten for 3 år siden. Dette er dag vi alle har sett frem til.

Først og fremst er det en stor glede å komme i mål med overtagelsen av tomteområdet. Her skal vi både selge byggeklare boligtomter, og ikke minst vil det komme leiligheter, rekkehus og kjedede eneboliger. Når det gjelder tomtene så er det ingen tvil om at det går lenge mellom hver gang over 30 byggeklare boligtomter legges ut for salg samtidig her i området. Tomtene er plassert rundt et stort tun der det vil komme bebyggelse etterhvert. Totalt er det  38 boligtomter fordelt på boligfeltene B24 - B32. 

SE OVERSIKTEN: Her er alle tomtene som ligger ute for salg

Utviklingssjef Kim A. Johansen tar det offisielle håndtrykket av overtagelsen med tomteselgerne Hans Selenius og Hans StrømnesUtviklingssjef Kim A. Johansen tar det offisielle håndtrykket av overtagelsen med tomteselgerne Hans Selenius og Hans Strømnes

Nå kommer boligtomtene for salg og til våren kommer ferdigboligene

Fredag 29.september starter vi salget av byggeklare boligtomter der alt ligger til rette for rask overtagelse og bygging av drømmeboligen for ny eier. Inn på hver enkelt tomt ligger fiber, el, vann og avløp klart, hele feltet er asfaltert med flotte bilveier og gang- og sykkelsti, gatebelysning er på plass og feltet er rikelig beplantet. Her ligger alt til rette for et godt liv.

Når det gjelder ferdige boliger i form av leiligheter i forskjellige størrelser, rekkehus og kjedede eneboliger er dette noe vi håper å legge ut for salg til våren. Her er det med andre ord noe mer arbeid som gjenstår før vi er klare.