Turtips i Råde - Risseløypa

Risseløypa er en kreativ og morsom natursti tilpasset særlig barnefamilier. Risse er en nisse, inspirert av tegneseriefiguren som ble laget til NM på ski i 2013. Han tar barna med inn i en eventyrverden med spennende naturopplevelser.

Risseløypa i Råde er en natursti på 1,3 km, perfekt tilpasset for barnefamilier som vil ha en spennende og eventyrlig tur i skogen. I løypa går film og morsomme aktiviteter hånd i hånd, og åpner døren til en verden med både nisser, tusser og troll. Løypa er fengende for barn i alle aldre, og den er også tilpasset for at de aller minste kan delta. 

Møt Risse, Misseline og Lilletrollet 

Ved noen anledninger i løpet av året får barna mulighet til å møte maskotene Risse, Misseline og Lilletrollet. Følg med på facebooksiden til Risseløpya for å se hva som skjer i løypa og når man kan møte nisser og troll. Det ligger også mange flotte bilder og tips for å få best mulig utbytte av turen her.

Kort vei fra Råde ungdomsskole 

For å komme til Risseløypa kan du parkere ved Råde ungdomsskole. Herfra er det gangavstand til skogen og stedet hvor naturstien starter. Gå på venstre side av skolen, helt til du kommer til bommen. Deretter følger du grusveien frem til du ser skiltet og starten på løypa. Fra Strømnesåsen er det kun 3 km med bil eller sykkel for å komme til naturstien.