solid

Perfekt beliggenhet for pendleren

2022-02-18
Boligene på Strømnesåsen ligger landlig og naturnært til, samtidig som jernbanen kun ligger 1 km unna og det er kort vei til E6 og andre ferdselsårer. Dette gjør Råde og Stømnesåsen til et knutepunkt, et perfekt bosted for deg som pendler!

Råde kalles ikke "bygda mellom byene" uten grunn. Med sin strategiske plassering er det vitale tettstedet nabo med hovedfartsårene innen såvel jernbane som bil. Kort og effektiv tilgang til E6 gir deg svært overkommelig reisetider, enten vi snakker Oslo, Moss, Fredrikstad, Sarpsborg eller andre østfoldbyer. Svenskegrensa er også bare en halvtime unna, og innbyr til både shopping og rekreasjonsmuligheter. 

Med Strømnesåsen som utgangspunkt er mulighetene mange, hvis du ønsker å jobbe i en av de større byene samtidig som du nyter godene av å bo med naturen som nærmeste nabo.

Bo på Strømnesåsen uten bil?

Fra Strømnesåsen kan du sette deg på sykkelen, og trille ned til togstasjonen på noen minutter. Før ferdigstillelse av boligfeltet vil forøvrig en trygg og splitter ny gang- og sykkelsti stå klar til bruk. Videre kan du hoppe på første tog, og i løpet av en liten time er du fremme i Oslo. På denne måten slipper du å være avhengig av bil, og kan benytte tiden på toget til enten avslapping eller forberedelser til dagens arbeidsdag. 

Det første toget fra Råde til Oslo går allerede 04.48 på morgenen, og det er nye avganger hver halvtime frem til 08.57. Resten av dagen går toget til Oslo en gang i timen, og siste avgang er 22.57 på kvelden. Til nabobyen Moss bruker toget 13 minutter, til Fredrikstad tar det 12 minutter og til Sarpsborg 26 minutter.

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler