solid
Mange folk innom på den første visningsdagenMange folk innom på den første visningsdagen

Status fra Strømnesåsen - oktober 23

2023-10-27
Oktober ble en hyggelig måned på Strømnesåsen hvor flere milepæler ble nådd. For det første fikk vi offisielt overtatt tomtene fra grunneierne, samtidig som kjøperne våre igjen kunne overta sine tomter. Vi hadde også den første offisielle visningen og vi gikk inn som samarbeidspartner med Parkfestivalen. Her er noe av det som har skjedd i oktober.

Det var gledelig å endelig kunne annonsere salgsstart av 38 byggeklare boligtomter på vårt delområde. Dette kunne først skje etter at vi hadde offisielt overtatt vår del av tomteområdet. Den første visningen er også unnagjort og det er hver eneste dag folk innom for å titte på feltet som har fått ferdig opparbeidet infrastruktur. Samtidig erkjenner vi at det er tøffe tider for målgruppen vår som er den typiske barnefamilien som skal bygge drømmehuset, og at salget nå vil ta lenger tid enn hva tilfellet ville vært for et år siden.  

Stor interesse i media for Strømnesåsen

I anledning at både vi og naboutvikler OBOS Block Watne har lagt ut byggeklare boligtomter, er også media interessert i å omtale utviklingen. Her er noen saker som er blitt publisert de siste par ukene i Fredrikstad Blad og Moss Avis (alle bak betalingsmur).

Moss Avis: Klinker til med en historisk boligutbygging
Fredrikstad Blad:
Solid har solgt seks av 38 tomter i Strømnesåsen
Fredrikstad Blad:
Ikke rart naboene ville slå kloa i dette

Partner med Parkfestivalen i Råde


På Råde Parkfestival fikk vi også besøk av ordfører Rene Rafshol som var med i arrangørteametPå Råde Parkfestival fikk vi også besøk av ordfører Rene Rafshol som var med i arrangørteamet

En av årets store happeninger i Råde er Parkfestivalen som har holdt det gående i en årrekke, og hvert år leverer et imponerende opplegg for store og små. Årets Parkfestival gikk av stabelen samme dag som vi arrangerte vår første visning. En perfekt anledning der vi var tilstede med stand samtidig som megler var på visningssenteret. Vi har også gått inn som samarbeidspartner for Parkfestivalen.

Veien videre på Strømnesåsen

Sammen med arkitektene i Griff jobber prosjektleder og prosjektutvikler med første salgstrinn av nyboliger på vår del av Strømnesåsen. Her kommer det en spennende miks med både leiligheter og rekkehus som vi gleder oss til å presentere på nyåret. 

Parallelt med tomtesalget der hver enkelt tomtekjøper starter bygging i eget tempo, vil boligfeltet forhåpentligvis fortløpende være i forandring i løpet av 2024.