youtube_video_preview

Status fra Strømnesåsen i februar

2022-02-28
Arbeidet på Strømnesåsen pågår for fullt og i denne artikkelen oppdaterer vi deg med hvordan det ligger an per februar. Vi har også vært ute med dronen for å gi et nytt innblikk i omfanget av arbeidet som utføres og ikke minst hvor på Strømnesåsen boligene til Solid vil komme.

Siden forrige oppdatering er veiarbeidet nå kommet helt til toppen av feltet hvor Solid Prosjekt har sine delfelter. Det har også bygd seg opp en massiv ansamling av sprengstein som lagres nederst på feltet, på området hvor det er regulert for barnehage.

Videre fremdrift på Strømnesåsen

Arbeidet til Park & Anlegg skal etter planen være avsluttet ved sommertider, når det har gått 18 måneder siden oppstarten 1.januar 2021. Det er dog ingen garantier for dette da uforutsette ting kan oppstå, men fremdriften hittil har vært veldig positiv.

Alle som melder seg på nyhetsbrevet vårt vil bli informert først om det siste, gjennom månedlige utsendelser som tar for seg fremdriften, boligene som planlegges, historier og informasjon fra Råde og tips til hva man kan gjøre her.