Vi er Solid Eiendom

Solid Eiendom AS ble etablert tilbake i 2003 da Kim A. Johansen så mulighetene for å utnytte sin kompetanse og teft innen boligutvikling. Siden den gang har selskapet bygget stein for stein til det solide fundamentet som bedriften er tuftet på i dag.
Vi besitter en tomtebank med verdier for nærmere 3,2 milliarder som skal utvikles de kommende årene, samtidig har vi også ressurser til å investere i nye prosjekter med både kort og lenge tidshorisont. 

Leilighetskomplekser

Rekkehus

Næringsbygg

Geografi

Østlandet

Ansatte

8

Omsetning

405 millioner

Vi er alltid på jakt etter nye muligheterVi er alltid på jakt etter nye muligheter

Vi ser alltid etter nye muligheter

---

Eier du en tomt til boligformål som du vurderer å selge, er vi i Solid Eiendom interessert i å ta en prat. Vi søker tomter egnet for utvikling til leiligheter, rekkehus og/eller eneboliger med mer enn 6 enheter. Eiendommene bør primært ligge i områdene Stor-Oslo, søndre Buskerud eller fra Ski og sørover mot Østfold.

Som boligutvikler jobber vi gjerne i partnerskap, men Solid vil ha minimum 50% av eierskapet. Regulering, prosjektutvikling, salg og gjennomføring sørger vi for.

youtube_video_preview

En historikk med solide prosjekter

Solid Eiendom AS har lang erfaring med å utvikle spennende, ettertraktede boligprosjekter. Vi opererer hovedsakelig fra gamle Østfold og opp til Romerike. Her er et utvalg av de prosjektene vi har utviklet opp gjennom årene.

Folka i Solid Eiendom

Dette er oss, vi er Solid Eiendom. Du er velkommen til å
ta kontakt med oss om du har noen spørsmål knyttet til
eiendoms- og boligutvikling, boligprosjektene våre eller
andre generelle spørsmål.