solid
Vi er Solid Eiendom

Solid Eiendom AS ble etablert tilbake i 2003 da Kim A. Johansen så mulighetene for å utnytte sin kompetanse og teft innen boligutvikling. Siden den gang har selskapet bygget stein for stein til det solide fundamentet som bedriften er tuftet på i dag.
Vi besitter en tomtebank med verdier for nærmere 3,2 milliarder som skal utvikles de kommende årene, samtidig har vi også ressurser til å investere i nye prosjekter med både kort og lenge tidshorisont. 

Leilighetskomplekser

Rekkehus

Næringsbygg

Geografi

Østlandet

Ansatte

10

Omsetning

405 millioner

Vi er alltid på jakt etter nye muligheterVi er alltid på jakt etter nye muligheter

Vi ser alltid etter nye muligheter

---

Eier du en tomt til boligformål som du vurderer å selge, er vi i Solid Eiendom interessert i å ta en prat. Vi søker tomter egnet for utvikling til leiligheter, rekkehus og/eller eneboliger med mer enn 6 enheter. Eiendommene bør primært ligge i områdene Stor-Oslo, søndre Buskerud eller fra Ski og sørover mot Østfold.

Som boligutvikler jobber vi gjerne i partnerskap, men Solid vil ha minimum 50% av eierskapet. Regulering, prosjektutvikling, salg og gjennomføring sørger vi for.

youtube_video_preview

En historikk med solide prosjekter

Solid Eiendom AS har lang erfaring med å utvikle spennende, ettertraktede boligprosjekter. Vi opererer hovedsakelig fra gamle Østfold og opp til Romerike. Her er et utvalg av de prosjektene vi har utviklet opp gjennom årene.

Folka i Solid Eiendom

Dette er oss, vi er Solid Eiendom. Du er velkommen til å
ta kontakt med oss om du har noen spørsmål knyttet til
eiendoms- og boligutvikling, boligprosjektene våre eller
andre generelle spørsmål.