Hjelpesenter

Velkommen til vårt hjelpesenter. På denne siden har vi samlet nyttig og relevant informasjon du som boligkjøper, byggherre, leverandør, faktura-avsender, jobbsøker eller mediekontakt kan ha behov for i forbindelse med ditt forhold til Solid Gruppen. 

Skulle du ikke finne det du leter etter, er du velkommen til kontakte oss direkte.

Logo

Boligkjøpere

---

Vi har samlet mange relevante og nyttige tips til deg som boligkjøper. I tillegg vil du finne utfyllende informasjon om prosessen før og etter at kjøpet er gjennomført. Her er også reklamasjonsskjema for de boligprosjektene Solid Entreprenør har bygd.

Logo

Byggherrer

---

Solid Entreprenør jobber med nybygg og rehabilitering, og tar gjerne rollen som hoved-, total- eller underleverandør.

Logo

Leverandør

---

Solid Gruppen er alltid interessert i å høre fra deg som har gode løsninger, tjenester eller produkter som gjør oss bedre rustet til å møte behovene som finnes eller vil komme i markedet.

Logo

Presse

---

Her finner du bilder og logoer til redaksjonelt bruk for Solid Gruppen, Solid Entreprenør og Solid Eiendom, samt kontaktpersoner for våre selskaper.

Logo

Jobb i Solid

- Sammen bygger vi fremtiden

Søker du nye utfordringer og en fremtidsrettet arbeidsplass med godt arbeidsmiljø? Da har du gode muligheter for en spennende karriere hos oss! 

Faktura til Solid

For at vi i Solid skal kunne behandle fakturaer på en mest mulig effektiv og korrekt måte, ønsker vi at våre leverandører sender faktura på følgende måte:

Solid Entreprenør: elektronisk faktura på EDI/EHF eller ved bruk av vår elektroniske fakturaportal, for de som ikke kan sende faktura elektronisk.

Solid Gruppen og Solid Eiendom: elektronisk faktura på EDI/EHF eller faktura i pdf-format sendt til faktura@solid.no, for de som ikke kan sende faktura elektronisk.

Dette reduserer behandlingstiden, og eventuelle feilkilder. For nærmere info eller hjelp kontakt: faktura@solid.no.

---


Personvern

Solid er opptatt av ditt personvern – Les vår personvernerklæring. og hvordan vi håndterer informasjonskapsler

Vi kjøper tomter - book befaring

Eier du en tomt til boligformål som du vurderer å selge, er vi i Solid Eiendom interessert i å ta en prat. Vi søker tomter som er egnet for utvikling til leiligheter, rekkehus og/eller eneboliger med mer enn 6 enheter. Eiendommene bør ligge i Stor-Oslo, søndre Buskerud eller fra Ski og sørover mot Østfold.