solid
Tomtekampanje på Strømnesåsen - kjøp boligtomt og betal når godkjent byggetillatelse er gitt! Senest 31.12.24Tomtekampanje på Strømnesåsen - kjøp boligtomt og betal når godkjent byggetillatelse er gitt! Senest 31.12.24

Kampanje - kjøp tomt nå og betal ved byggestart

2024-01-02
Nå har vi en kampanje hvor du som tomtekjøper får betalingsutsettelse frem til godkjent byggestart (eller senest frem til 31.12.2024). Kampanjen er rentefri og gir deg en stor rentebesparelse om du slår til!

Strømnesåsen er et nytt boligfelt i Råde Kommune med attraktiv beliggenhet. Herfra er det kort vei til E6 og Råde Togstasjon med gratis parkeringsplasser, og de 3 store nabobyene ligger alle innen 15-20 minutters kjøring. 

FRA 2,1 MILL - SE VÅRE BYGGEKLARE BOLIGTOMTER

Byggeklare boligtomter uten klausuler

Alle boligtomtene våre på Strømnesåsen selges uten byggeklausuler. Det betyr at du står fritt til å velge den byggmesteren eller ferdighusleverandøren som du selv ønsker. Dette er blitt en sjeldenhet i markedet ettersom mange byggmestere kjøper boligtomter for å livnære håndverkerne sine. 

Vi følger Espen og Mari på vei mot boligdrømmen i Råde

Dersom du trenger litt inspirasjon før du tar det endelige valget så kan du følge Espen og Mari Braatnes på veien mot boligdrømmen i Råde. De har kjøpt tomt på Strømnesåsen og er de aller første som har fått innvilget byggetillatelse. Grunnarbeidene starter i januar og allerede over sommeren planlegger de innflytting.

Gjør som 350+ andre og få vårt månedlige nyhetsbrev med siste nytt og gode tips.
Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet vårt.