B403

Velkommen til leilighet B403. Denne fine og gjennomgående 4-romsen har ikke bare en, men to store balkonger. Hovedsoverommet har både walkin-closet og egen utgang til balkongen. Leilighetens høydepunkt er den store stue/kjøkkenløsningen, som forlenges ytterligere av et bredt vindusparti med skyvedør som tar deg videre ut til balkongen. Stor og praktisk kjøkkenløsning med mye skapplass og gode arbeidsvilkår for den som trives aller best på kjøkkenet. Hjørnebalkongen er usjenert og har fantastiske sol- og utsiktsforhold.

Dette er en leilighet som definerer mange av faktorene bak det vi kaller eneboligfølelse i leilighetsform. Det store unntaket er selvfølgelig vedlikeholdet og energikostnader, det trenger du ikke tenke på i en ny og moderne leilighet.

Boligen kan kjøpes både som Deleie der du spleiser på boligen sammen med Coo til gode vilkår, eller gjennom Solid Salgsgaranti hvor vi tar din gamle bolig i innbytte.

Salgsgaranti eller Deleie

Denne boligen er tilgjengelig med vår salgsgaranti der vi tilbyr deg å kjøpe din gamle bolig før overtakelse, i tillegg til Deleie med Coo om du har betjeningsevne, men mangler nok egenkapital.

Status

Ledig

ID

B403

Ant.rom

4

BRA kvm.

103,4

Pris

6 990 000

Omkostninger

8 732

Totalpris

6 998 732

Etasje

4

Terrasse/Balkong m²

30,3

Garasjeplasser

1 Garasjeplass

Meld interesse for enheten
 
 

Tilbake til Finn din bolig