Nye leiligheter på Folkestadkollen i Våler

---

I hjertet av Folkestad i Våler Kommune planlegger Solid Eiendom 36 moderne leiligheter med parkeringskjeller og store, solrike uteplasser.

Nytt salgstrinn er lansert - 11 solgte så langt! Velkommen til visningssenteret ved tomta langs Folkestadveien.

På alle våre leiligheter tilbys både Solid Deleie for deg som mangler nok egenkapital og Solid Salgsgaranti som betyr at vi kan ta din gamle bolig i innbytte.

Velkommen til visning
søndag 25.juli fra kl.12

Meld interesse

Fremdrift

  • Vedtatt reguleringsplan

  • Salget er igang

  • Byggestart

    Estimert høst 2024

  • Innflytting

    Estimert 2026

Fyller et behov i Folkestad

På Folkestad planlegger vi 36 nye leiligheter i det som vil bli kommunens første moderne leilighetsprosjekt. For innbyggere med ønske om en mer moderne og lettstelt bolig, lavere driftskostnader, heis og P-kjeller vil dette gi gode forutsetninger for å kunne bli værende i bygda fremfor å måtte flytte til byen. Vår spisskompetanse som eiendomsutvikler er å finne optimale planløsninger for de ulike behovene man har gjennom et langt liv. Å kunne dele opp ett eller slå sammen to rom, eller kanskje to naboleiligheter, er en fleksibilitet vi anerkjenner mange ønsker.

Solid Salgsgaranti eller Deleie

Dersom du kjøper en ny bolig av oss tilbyr vi deg Solid Salgsgaranti på din nåværende bolig. Det betyr at om du ikke har solgt den gamle boligen din før du skal overta den nye du har kjøpt av oss, kjøper vi din nåværende bolig til avtalt pris. Du står fortsatt fritt til å selge den selv, men har vårt tilbud som en garanti for trygghet.

Boligen kan også kjøpes med Solid Deleie der du spleiser på boligen sammen med Coo til gode vilkår. Dette er gunstig dersom du mangler nok egenkapital til å kjøpe hele boligen med en gang. Du kan kjøpe fra 30% til 90% av boligen, avhengig av din situasjon.

Nøkkelinfo

Pris

2.35 mill - 9.50 mill

BRA

35 - 122 kvm

Selskap

Solid Eiendom

Innflytting

Est høst 2026

Aktuelt

Her finner du de siste artiklene om boligprosjektet i Folkestadkollen som består av 36 moderne leiligheter i hjertet av Folkestad i Våler.

Boder

Heis

Balkong

Garasjekjeller

Vestvendt beliggenhet

Meld interesse for prosjektet
 eller meld deg på visning

  
 

Flere prosjekter