solid

Nye leiligheter på Folkestadkollen i Våler

---

I hjertet av Folkestad i Våler Kommune planlegger Solid Eiendom 45 moderne leiligheter tilpasset både førstegangs- og sistegangskjøperen. 

Salget er godt i gang! Velkommen til visningssenteret ved tomta langs Folkestadveien.

PS: Usikker på om du får solgt boligen din i dagens marked, benytt deg av vår Salgsgaranti der du får full forutsigbarhet!

Velkommen til visning
Søndag 10.mars fra kl.12

Meld interesse

Fremdrift

  • Vedtatt reguleringsplan

  • Salget er igang

  • Byggestart

    Kommer

  • Innflytting

    Kommer

Fyller et behov i Folkestad

På Folkestad planlegger vi 45 nye leiligheter i det som vil bli kommunens første moderne leilighetsprosjekt. For innbyggere med ønske om en mer moderne og lettstelt bolig, lavere driftskostnader, heis og P-kjeller vil dette gi gode forutsetninger for å kunne bli værende i bygda fremfor å måtte flytte til byen. Vår spisskompetanse som eiendomsutvikler er å finne optimale planløsninger for de ulike behovene man har gjennom et langt liv. Å kunne dele opp ett eller slå sammen to rom, eller kanskje to naboleiligheter, er en fleksibilitet vi anerkjenner mange ønsker.

Full forutsigbarhet med
Solid Salgsgaranti

Dersom du kjøper en ny bolig av oss tilbyr vi deg Solid Salgsgaranti på din nåværende bolig. Det betyr at om du ikke har solgt den gamle boligen din før du skal overta den nye du har kjøpt av oss, kjøper vi din nåværende bolig til avtalt pris.

Kjernen i konseptet er at du som kjøper av en bolig hos oss garantert vil få solgt din gamle bolig før overtagelse. Prisen avtales i forkant basert på vår gjennomgang av boligen. Du står fortsatt fritt til å selge den selv, men har vårt tilbud som en garanti for trygghet.

Nøkkelinfo

Pris

2.35 mill - 9.50 mill

BRA

35 - 122 kvm

Selskap

Solid Eiendom

Innflytting

Kommer

Aktuelt

Her finner du de siste artiklene om boligprosjektet i Folkestadkollen som består av 45 moderne leiligheter i hjertet av Folkestad i Våler.

Boder

Heis

Balkong

Garasjekjeller

Vestvendt beliggenhet

Meld interesse for prosjektet
 eller meld deg på visning

  
 

Flere prosjekter