Finansieringsløsningen som garanterer salg av din gamle bolig

Dersom du kjøper en ny bolig av oss på Folkestadkollen tilbyr vi finansieringsløsningen Solid Salgsgaranti på din nåværende bolig. Det betyr at om du ikke har solgt den gamle boligen din før du skal overta den nye du har kjøpt av oss, kjøper vi din nåværende bolig til avtalt pris.

Kjernen i konseptet er at du som kjøper av en bolig hos oss garantert vil få solgt din gamle bolig før overtagelse. Prisen avtales i forkant basert på vår gjennomgang av boligen. Du står fortsatt fritt til å selge den selv, men har vårt tilbud som en garanti for trygghet.

SE UTVALGET VÅRT: Besøk boligvelgeren

Hvordan fungerer Salgsgarantien?

Før du kjøper bolig av oss kan du be om en skriftlig bindende salgsgaranti på din nåværende bolig, som bekrefter hvilken sum du er garantert å få i dersom du selv ikke har solgt før du overtar ny bolig av Solid Eiendom. Summen tilbys etter vår vurdering, basert på en gjennomgang av megler eller takstmann. Tilsvarende som når du leverer en innbyttebil ved kjøp av nybil.

Du står fritt til å forsøke å selge boligen selv i markedet på vanlig måte, eller benytte deg av vårt tilbud. Skulle du derimot ikke lykkes med salget på egenhånd, kan du med Solid Salgsgaranti se frem mot et bekymringsfritt boligbytte. 

Vi overtar din gamle og du flytter inn i en ny, moderne bolig.

youtube_video_preview

Hvilke boliger kan man benytte seg av Solid Salgsgaranti?

I boligvelgeren er alle boligene vi tilbyr Solid Salgsgaranti tydelig merket med dette.

Hvem kan benytte seg av Solid Salgsgaranti?

For å kunne benytte deg av Solid Salgsgaranti må du ha en eksisterende bolig beliggende på Østlandet, innenfor vårt nedslagsfelt. I tillegg må boligen du er interessert i, som nevnt i forrige punkt, være tilgjengelig for Solid Salgsgaranti.

Har du spørsmål vedrørende Solid Salgsgaranti, kontakt utviklingssjef Kim A. Johansen.