B303

Velkommen til leilighet B303. En romslig 3-roms på over 76 kvadratmeter med romslig soverom. Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning og en flott balkong på over 17 kvm. Stuen byr på mange muligheter til innredning, planløsningen nedenfor er kun et forslag fra oss.

Balkongen har gode sol- og utsiktsforhold og vil være til stor glede gjennom hele året. Her er det god plass enten du inntar morgenkaffen alene eller du har invitert til familiemiddag.

Hovedsoverommet på 14 kvm gir god plass til både seng og skap og eventuell annen møblering, det minste soverommet kan lett omgjøres til andre praktiske formål om ønskelig.

Til denne leiligheten medfølger det også en parkeringsplass i kjelleren - så her kan du gå tørrskodd fra bilen, til heisen og inn i leiligheten.

Boligen kan kjøpes både som Deleie der du spleiser på boligen sammen med Coo til gode vilkår, eller gjennom Solid Salgsgaranti hvor vi tar din gamle bolig i innbytte.

Salgsgaranti eller Deleie

Denne boligen er tilgjengelig med vår salgsgaranti der vi tilbyr deg å kjøpe din gamle bolig før overtakelse, i tillegg til Deleie med Coo om du har betjeningsevne, men mangler nok egenkapital.

Status

Ledig

ID

B303

Ant.rom

3

BRA kvm.

76,5

Pris

4 400 000

Omkostninger

7 176

Totalpris

4 407 176

Etasje

3

Terrasse/Balkong m²

17,4

Garasjeplasser

1 Garasjeplass

Meld interesse for enheten
 
 

Tilbake til Finn din bolig