SOLID ENTREPRENØR NYTT MEDLEM AV GRØNN BYGGALLIANSESOLID ENTREPRENØR NYTT MEDLEM AV GRØNN BYGGALLIANSE

Solid Entreprenør nytt medlem av Grønn Byggallianse

2020-10-21
Bærekraft er et av våre strategiske satsningsområder og som medlem av Grønn Byggallianse får vi tilgang på mye kompetanse og informasjon. Dette er viktig for oss nå som vi er i gang med prosjekter som skal BREEAM-sertifiseres.

Grønn Byggallianse er en non-profit medlemsorganisasjon for hele verdikjeden innen bygg og eiendom. Foreningens formål er å utvikle norsk bygge- og eiendomssektor slik at hensyn til miljø og bærekraft skal bli det selvfølgelige valget.

For Solid Entreprenør er dette nettverket som vil kunne tilføre oss verdifull kompetanse og informasjon på veien mot en enda mer bærekraftig aktør i byggebransjen.

Les også: Solid får sin første BREEAM AP

 HMS-leder Ronny Helstad er godt fornøyd med det nye medlemskapet og ser for seg mange positive ringvirkninger. – Dette er et av flere viktige skritt for oss. Sertifiseringsprosessen vår mot Miljøfyrtårn går også mot slutten og vi er stolte av at vi i 2020 gjør flere grep innenfor Bærekraft. Solid skal ta ansvar og bidra positivt i det «grønne skiftet», og har nå mange spennende prosesser på gang som vi gleder oss til å se resultatene av.