solid

Beliggenhet

På Strømnesåsen i Råde, rett ved stasjonsområdet, er planleggingen i full gang for det som vil bli et betydelig, nyanlagt boligfelt. Med sin strategiske beliggenhet er dette et sted perfekt tilpasset pendlere, såvel som barnefamilier og eldre. 

Råde kalles ofte "bygda mellom byene" og både E6, togspor og hovedferdselsårene mellom de større østfoldbyene slynger seg gjennom det vakre kulturlandskapet. Kommunen har en omfattende kyststripe til både Vansjø og Oslofjorden med tilhørende, fantastisk turterreng. Råde kan også by på et spennende og aktivt kultur- og idrettsliv.

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

På Strømnesåsen i Råde kommer det nye eneboligtomter, leiligheter, rekkehus og attriumshusPå Strømnesåsen i Råde kommer det nye eneboligtomter, leiligheter, rekkehus og attriumshus

Her ligger Strømnesåsen

Området ligger tett på natur og nært til sjø, forretninger, barneskole og jernbanestasjon. Det er knappe 1300 meter å gå til jernbanestasjonen og blåløypa (tursti mellom Råde, Tomb og Rørfjell) går tvers gjennom boligfeltet. Ved snøfall kjører lokale ildsjeler opp flotte skiløyper her, og ellers i året er det en familievennlig tursti. Og på godværsdager kan du se helt til Holmenkollen fra åsens høyeste punkt. Så det er landlig, men innenfor kort gangavstand til sentrum og jernbanen..

I Råde sentrum finner du bakeri, bibliotek, lege og butikker. Du kan kjøre ned til fjorden på fire minutter. Vansjø ligger også rett i nærheten. Det er solrikt og fine grøntområder rundt her og det er satt av tomt til en barnehage. Vi har ikke ansvaret for den, men den ligger i planene til kommunen.

Strømnesåsen, 1640 Råde