solid

Møt meglerne på Folkestadkollen

Det er Meglergaarden fra Moss som vil stå for salget av leilighetene på Folkestadkollen. Med Mats Måleng og Christian Müller i spissen vil du møte meglere med solid erfaring og ikke minst god lokalkunnskap om du ønsker en boligprat. Her blir du litt bedre kjent med meglerne og deres tanker rundt prosjektet.

Meglergaarden ble etablert og åpnet første gang i Storgata 6, den 9. februar 2005. Fra 1.januar 2023 inngikk vi meglerhuset med 16 ansatte et samarbeid med ASK – en nytenkende, uavhengig eiendomsmeglerkjede. 

LES OGSÅ: 5 gode grunner til å vurdere en leilighet på Folkestadkollen

- Samarbeidet gjør oss enda sterkere og gir oss enda større frihet til å fokusere på det vi skal være best på – eiendom i Moss og omegn – noe du som kunde vil nyte godt av, forteller duoen. Dyktige meglere med bred erfaring og lokalkunnskap har gitt Meglergaarden en solid forankring i distriktet, fra Vestby i nord til Råde/Saltnes i sør. Derfor er du i de beste hender når du velger Meglergaarden, enten du skal kjøpe eller selge eiendom.

Meglerne som har fått gleden av å presentere dette unike prosjektet som er det første av sitt slag i Våler er Christian Müller og Mats Måleng. 

- Vi har begge jobbet i Meglergaarden i over 10 år og har fra tidligere bakgrunn som håndverkere. Christian har etablert seg som en av de mest omsettende meglerne i Våler og har vært en stor del av utviklingen på Augerød og nå Folkestad. Mats er medeier i Meglergaarden og har spesialutdannelse innenfor prosjektmegling med lang og god erfaring på feltet.  

Hva tenker dere om markedet for lettstelte leiligheter i Våler?

- Vi ser et helt klart behov for denne typer boliger i Våler. Det har aldri før vært bygget et liknende prosjekt med denne typen kvaliteter i området. Det gjør at mange som har Våler i sitt hjerte har måtte flytte til andre deler av regionen for å få en enklere hverdag og full utnyttelse av det gode liv med parkeringskjeller, heis og flotte fellesarealer. Men fortvil ikke, det skal vi gjøre noe med, sier Christian!

Det har blitt mange salg på Folkestad de siste årene for Christian Müller og kollegene i Meglergaarden. Foto: MeglergaardenDet har blitt mange salg på Folkestad de siste årene for Christian Müller og kollegene i Meglergaarden. Foto: Meglergaarden

Hvem passer disse leilighetene for?

Med den gode leilighetsmiksen som tar for seg alt fra mindre 2-roms leiligheter til store og flotte 4-roms toppleiligheter, har vi her et tilbud som vil passe alle livets faser. Enten du er på utkikk etter din første bolig, eller ønsker å nedskalere fra en større enebolig hvor du kjenner deg lei av plenklipping og vedlikehold. 

Dere har solgt mye i Folkestad de siste årene, hva kjennetegner kjøperne som velger Folkestad som bosted?

- Den typiske kjøperen på Folkestad liker nærheten til naturen. Med flotte turstier rett utenfor dørterskelen. I tillegg får du kort vei til både Moss, Vestby og Oslo. Vi ser også at veldig mange av kjøperne har tilknytning til Folkestad og ønsker at deres barn skal vokse opp i de samme trygge og gode rammene som de selv har gjort. Det er heller ikke uvanlig at besteforeldre flytter nærmere sine barnebarn for å kunne ta en større del av oppveksten, avslutter eiendomsmeglerne fra Meglergaarden!