Folkestad er og blir et godt sted å boFolkestad er og blir et godt sted å bo

5 gode grunner til å vurdere en leilighet på Folkestadkollen

Drømmer du om å bo i en bolig som er tilpasset dine nåværende og fremtidige behov? Da kan leilighetene i Folkestadkollen være akkurat det du leter etter! Her tilbyr vi moderne og lettstelte leiligheter som lar deg nyte en enklere hverdag, samtidig som du har tilgang til alt du trenger for å trives og leve godt. I denne artikkelen gir vi deg 5 gode grunner til hvorfor Folkestadkollen kan være det perfekte stedet for deg!

1 Nytt og komfortabelt

Leilighetene i Folkestadkollen er utformet for å være både praktiske og komfortable, med moderne fasiliteter og funksjoner som passer perfekt for små og store. Med p-kjeller, heis, universell utforming, deilig gulvvarme og energieffektive løsninger, er rammene lagt for en god tilværelse.

PS: Visste du forøvrig at disse boligene vil bli de første moderne leilighetsbyggene i Våler kommune som har heis?

2 Enklere hverdag med mindre stress

Ved å flytte fra en enebolig til en leilighet i Folkestadkollen kan du kvitte deg med mange av de tunge, tidkrevende (og for mange kjedelige) vedlikeholdsoppgavene som følger med å ha en hage eller et hus. Du vil ha mer tid og energi til å gjøre det du virkelig liker å gjøre, uten å bekymre deg for å måtte skrape is på bilen, slå gresset, rake løv eller male huset.

MOTTA NYHETSBREVET VÅRT: Meld deg på her for nye oppdateringer

3 Lavere bokostnader

Å bo i en leilighet kan bidra til å spare tid og penger på strøm og oppvarming, vedlikehold, renhold og andre utgifter som følger med å bo i et større hus eller eiendom. Med mindre plass å holde rent, drifte og vedlikeholde, samt 5 års nybolig-garanti, vil du forhåpentligvis erfare at bokostnadene reduseres. 

En rapport fra Prognosesenteret i 2022 konkluderte med at vedlikeholdskostnadene bikker nesten 500.000 i løpet av 10 år i en enebolig.

4 Rolig og naturskjønt område 

Folkestad er et rolig og naturskjønt område som tilbyr en fredelig tilflukt fra byens kjas og mas. Her kan du nyte vakker natur og en avslappende atmosfære, samtidig som du har nær tilgang til nødvendige fasiliteter. Dette er også en av grunnene til at både Våler Kommune generelt, samt Folkestad spesielt, har opplevd økt tilflytting de senere årene.

5 Sosialt fellesskap

Leilighetene i Folkestadkollen er utformet for å fremme en følelse av fellesskap og samhold. Med fellesområder som kan brukes til sosiale aktiviteter og arrangementer, vil du kunne møte og bli kjent med naboene og bygge nye vennskap. Erfaringsmessig er det forøvrig ofte slik at man kjenner en eller flere av de andre kjøperne i lokale boligprosjekter. Målet vårt er utvilsomt å gjøre Folkestadkollen så attraktivt at mange i nabolaget ser det som et naturlig sted å flytte til når man skal fra enebolig til leilighet.