solid

Smarte dingser til kjøkkenet

Boligene våre blir stadig smartere og nye, fiffige løsninger kommer fortløpende fra kreative produsenter. Kjøkkenet er et av de viktigste områdene i en bolig, selve hjertet vil enkelte hevde, og HTH har utviklet en rekke ulike løsninger man kan velge blant.

I denne artikkelen har vi samlet 4 morsomme løsninger som du kan tenke på når du skal planlegge nytt kjøkken i boligen din. Alle løsningene er hentet fra HTH, en samarbeidspartner vi benytter blant annet på Rådalsåsen i Fredrikstad.

Vekstskapet som setter stemningen

I corona-tiden har enda flere nordmenn oppdaget gleden ved å dyrke sine egne grønnsaker og urter. Heldigvis trenger du ikke nødvendigvis stor plass til dette, ei heller uteområder. Med dette vekstskapet fra HTH får du ikke bare friske grønnsaker og urter, men også et dekorativt element på kjøkkenet ditt. 

Ettersom naturlig sollys er en mangelvare i store deler av vinterhalvåret er HTHs nye vekstskap med innebygget lys perfekt for krydderurtene dine. I tillegg gir det en kreativ og stemningsfull kjøkkenløsning som fort blir et hyggelig samtaletema for gjestene dine. 

Flott å se på - godt å smake påFlott å se på - godt å smake på

Vekstskap fra HTH

Praktisk og trådløs mobillader 

Er du opptatt av orden på kjøkkenet kan ladekabler som henger og slenger være et irritasjonsmoment. Dette har også HTH erfart og derfor utviklet denne smarte ladeløsningen. 

Ved å montere en integrert, trådløs lader under benkeplaten vil mobilen starte ladingen så snart du plasserer den innenfor et gitt område. Praktisk, smart og veldig enkelt.  

Trådløs, integrert mobillader til kjøkkenbenkenTrådløs, integrert mobillader til kjøkkenbenken


Ute av syne - ute av sinn

Svært mange nordmenn har en robotstøvsuger som trofast og pålitelig sørger for at gulvene er tilnærmet frie for støv og bøss når man kommer inn døra. Inntil nå har støvsugeren gjerne stått godt synlig plassert langs en av veggene i stua eller på kjøkkenet. 

HTH har valgt å utnytte plassen i soklene på kjøkkenet som et nytt hvilested for robotstøvsugeren, slik at den kan lade batteriene i fred mellom hver økt. Rett og slett en smart garasje til en smart støvsuger. Se video øverst i artikkelen hvor robotstøvsugeren kommer ut av garasjen for en ny økt.

Merk: Når roboten kjører inn i garasjen igjen må sokkelen lukkes manuelt.

Garasje til robotstøvsugerenGarasje til robotstøvsugeren

Sokkelgarasje til robotstøvsugeren

La skapet komme til deg

HTH har utviklet et konsept de kaller MagicMoveID hvor den bakerste delen av skapet kan kjøres mekanisk ned med et knappetrykk. Dermed vil du enkelt komme til både innerst og øverst i skapene, og kan utnytte mer av skapplassen. Nærmest som en stående skuff.

5 fordeler ved MagicMoveID

1 Du kan nå inn bakerst i øverste kjøkkenhylle uten hjelp.
2 Du utnytter hver en centimeter og unngår uutnyttet plass.
3 Du har kjøkkenredskapene gjemt bort, men like for hånden.
4 Skarpe kjøkkenredskaper er utenfor rekkevidde.
5 Du får et stilrent design og en smart løsning som vil imponere.

Med et knappetrykk kjøres bakerste delen av skapet mekanisk nedMed et knappetrykk kjøres bakerste delen av skapet mekanisk ned

Utnytt hele skapet


Lysten på mer inspirasjon fra HTH?

Besøk HTHs hjemmesider her for flere nyttige dingser, inspirerende tips og lekre kjøkkenløsninger for boligen din.