Foto: Jan Erik SkauFoto: Jan Erik Skau

Solid Entreprenør skal bygge Byhaven i Fredrikstad

2021-08-24
Solid Entreprenør AS har inngått kontrakt med Værste AS og Scala Eiendom AS om å bygge boligprosjektet Byhaven. Byhaven er en del av et større byutviklingsprosjekt, Værstetorvet, som består av boliger, kontor og handel, i tillegg til flere gode byrom. Prosjektet består av ca. 249 boliger.

Prosjektet har planlagt oppstart i 2022 og vil pågå frem til 2024. Kontrakten har en verdi på ca. 600 000 000,- eks. mva.

- Byhaven er et veldig spennende prosjekt for oss. Vi har god erfaring med boligprosjekter, og ser frem til oppstart sammen med andre dyktige entreprenører. Det er et stort og komplekst prosjekt som vil skape et stort engasjement i Solid Entreprenør. Vi er ydmyke overfor oppgaven, og mener vi har satt sammen et team som er godt rustet for å gjennomføre prosjektet. Det er spesielt hyggelig å vinne en konkurranse i Fredrikstad, hvor Byhaven og Værstetorvet vil bli et viktig byutviklingsprosjekt, sier Tom-Erik Sørensen, prosjektleder i Solid Entreprenør AS.

Med på laget har vi Kynningsrud Fundametering og Råde Graveservice. Vi ser frem mot samarbeidet og et spennende prosjekt. 

Kontraktsignering - ByhavenKontraktsignering - Byhaven