Prosjektet på Flateby overlevert.Prosjektet på Flateby overlevert.

Solid Entreprenør med overlevering av 24 boliger for Solon Eiendom

2021-02-24
På Flateby i Enebakk kommune har vi nylig overlevert 24 boliger fordelt på rekkehus og 4-manns boliger. Byggherre har vært Solon Eiendom. Dette har vært et meget vellykket prosjekt for oss uten skader med fravær, med få feil og mangler på overtakelser og med et godt økonomisk resultat, i følge regionssjef Rune Magnussen.

Prosjektledelsen hos Solid Entreprenør har bestått Jørgen Andersson, Simon Pinaas, Henrik Jensen, Pål Andreassen og Runar Oustorp. Runar forklarer her litt mer om prosjektet og hva det har innebåret.

 – Prosjektet har bestått av å bygge 4-mannsboliger og eneboliger i rekke som går over 2 plan. Dette er ett prosjekt som passer til alle alderstrinn, da utbygger har jobbet godt med planløsningene. Kjøkken og bad er levert fra Drømmekjøkkenet, mens på gulv er det lagt Nordic pro corsica laminatgulv fra Alloc. Fliser er levert fra Norfloor, disse er benyttet på plassbygde bad. Det er forøvrig levert ferdigbehandlet panelplater i forskjellige farger på vegger, hvilket gjør det enkelt å henge opp bilder og diverse på veggene.

Byggeprosjektet består av 24 boliger, fordelt på 12 rekkehus og 12 leiligheter.Byggeprosjektet består av 24 boliger, fordelt på 12 rekkehus og 12 leiligheter.

Hvordan har samarbeidet med byggherre fungert?

– Samarbeidet har vært godt med utbygger Solon Eiendom, sier prosjektlederen. Det har vært en felles forståelse på å utvikle en rasjonell, god bolig som skal bygges på ett område som ligger i tilknytning til stor-Oslo området. Det vil allikevel oppfattes som at det er mennesker som har tilknytning til nærområdet som er kundegruppen. Det er med glede vi opplever at overtagelser har gått fint med fornøyde kunder. Det igjen gjør det til at det er lite avvik som kommer inn i etterkant av overleveringer og innflytting.

 Hva var byggetiden og verdien på avtalen?

 – Byggetiden har vært på 11 måneder og verdien på avtalen er 44 millioner, avslutter Runar.

Byggeprosjektet består av 24 boliger, fordelt på 12 rekkehus og 12 leiligheter.Byggeprosjektet består av 24 boliger, fordelt på 12 rekkehus og 12 leiligheter.