Ny kontrakt for Solid Entreprenør - Solhøy omsorgsboligerNy kontrakt for Solid Entreprenør - Solhøy omsorgsboliger

Ny kontrakt for Solid Entreprenør - Solhøy omsorgsboliger

2020-12-22
Det er nå litt mer enn et år siden vi kunne informere om at vi hadde blitt tildelt samspillskontrakten for Solhøy omsorgsboliger. Det var en klar intensjon i avtalen om at vi også skulle få totalentreprisekontrakten for gjennomføringsfasen, men det var bl.a. forbehold om politisk budsjettvedtak. Det er svært gledelig at prosjektet vi har jobbet med i lang tid nå skal bli realisert.

Solids prosjektleder vil være Magnus Bøe. Stein Halvorsen Arkitekter, Cowi og Beate Ellingsen Interiørarkitekter har deltatt i samspillsfasen  og blir med videre i gjennomføringsfasen.

Les også: Solhøy omsorgsboliger - prosjektside

Kontraktsummen er på kr. 316 277 147,- eks. mva. Arbeidene starter allerede i januar og ferdigstillelse er avtalt i desember 2022.

Offentlige kontrakter er et viktig bidrag til selskapets strategi. Kontrakten signeres også i en tid hvor vi erfarer at det er svært hard konkurranse om offentlige prosjekter. Dette gir oss en mulighet til å tenke mer langsiktig på nye prosjekter.

 

Kontraktsmøte, Solhøy omsorgsboligerKontraktsmøte, Solhøy omsorgsboliger

Fra venstre Hans Kristian Rauan (Vestby kommune), Magnus Bøe (Prosjektleder for Solid), Richard Hansen (Kalkulasjonsleder for Solid), ordfører Tom Anders Ludvigsen i Vestby kommune, Mari Gjølberg Ålerud (Prosjektleder for Vestby kommune i samspillsfasen) og Hans Ola Krog (Prosjektleder for Vestby kommune i gjennomføringsfasen).