solid
Malin Pettersson og Raymond Hovland har kjøpt rekkehus i KS2 på Rådalsåsen Malin Pettersson og Raymond Hovland har kjøpt rekkehus i KS2 på Rådalsåsen

Rekkehuset på Rådalsåsen traff på alle kriteriene

Når Malin og Raymond skulle finne seg en ny bolig, var minst mulig vedlikehold høyt oppe på ønskelisten. Null behov for oppussing innvendig, lite hagearbeid, god planløsning og nærheten til marka var også viktige kriterier. Rekkehuset på Rådalsåsen var midt i blinken!

Vi har tatt en prat med Malin og Raymond som gleder seg til å flytte inn i sin nye bolig på Rådalsåsen. Når rekkehusene ble lagt ut for salg var de raskt ute med å kjøpe, etter å ha fulgt med på utviklingen i prosjektet siden arbeidet på tomta startet for ett par år siden. Raymond er opprinnelig fra Årdal, en liten bygd på Vestlandet innerst i Sognefjorden. Han flyttet til Rolvsøy for over 20 år siden, og har siden blitt værende. Malin, som kommer fra Gøteborg, flyttet fra Oslo og ned til Rolvsøy i 2015. - Det er mye deiligere og roligere å bo utenfor storbyen, og vi trives svært godt på Rolvsøy, sier Malin. 

Hvordan ble dere kjent med prosjektet? 

- Vi bor like i nærheten, og har sett at det har vært aktivitet med felling av skog og spregning på tomta. Når visningssenteret ble satt opp, ble vi veldig nysgjerrige på hva som skulle bygges her. I utgangspunktet var vi på utkikk etter en leilighet eller en enebolig, men når vi leste oss opp litt på rekkehusene - fant vi ut at disse var midt i blinken for oss. Det blir utrolig deilig med naturen så tett på og Fredrikstadmarka rett utenfor døra. Vi er veldig glade i år gå turer, og nå kan vi bare ta på joggeskoa og gå rett ut i skogen.

Malin og Raymond utenfor byggeplassen til Rådalsåsen Malin og Raymond utenfor byggeplassen til Rådalsåsen

Hva er det beste ved å bo på Rolvsøy?

- Det er mye mindre mas her enn i storbyene! Det er fredelig og rolig, naturskjønne omgivelser, og det er mye bedre luft her sammenlignet med sentrum. Det er behagelig å kunne bo utenfor byen, men samtidig ha kort vei til både Fredrikstad og Sarpsborg med buss eller bil. I utgangspunktet har vi alt vi trenger i umiddelbar nærhet, med både Østfoldhallen og butikkene i Dikeveien. Men vi liker å kunne ta bussen inn til byen for å gå på kino eller restaurant, og særlig Fredrikstad har ett godt utvalg her. - Også er det et stort pluss med kort vei til Sverige og handlemulighetene der, sier Raymond. 

Hvorfor falt valget av ny bolig på Rådalsåsen? 

- Våre viktigste kriterier var at det skulle være relativt nytt, med lite behov for vedlikehold og hagearbeid. Rekkehuset på Rådalsåsen hadde også en fin planløsning med god plass, to bad og carport for parkering av bilen. Nærheten til skogen var også veldig viktig. Det blir veldig deilig å kunne flytte inn i en ny bolig med god standard, hvor alt er nytt og vi kan være med på å forme boligen selv i tilvalgsprosessen. Boligene på Rådalsåsen ligger også veldig billedskjønt til, og vi gleder oss til å se Rådalsparken og hvordan den blir. 

Vi ser veldig frem til å flytte til Rådalsåsen, sier det blide paret, som går tur forbi byggeplassen hver dag og følger med på fremdriften.