solid
Maria Skaar Tindlund gleder seg til å flytte til RådalsåsenMaria Skaar Tindlund gleder seg til å flytte til Rådalsåsen

Maria kjøpte sin første leilighet på Rådalsåsen

Førstegangskjøper Maria Skaar Tindlund gleder seg til å flytte inn i sin splitter nye leilighet på Rådalsåsen. Beliggenhet, pris og den gode standarden i prosjektet var avgjørende for kjøpet. Borettslagsmodellen i Hus C gjorde det mulig å kjøpe nytt, og Maria gleder seg til å tilpasse leiligheten til sin egen stil.

Etter å ha leid bolig i flere år, hadde Maria endelig spart opp nok egenkapital til å kjøpe sin egen bolig. Boligjakten startet på bruktboligmarkedet, men det var vanskelig å finne noe som møtte alle kriteriene og med den rette beliggenheten. Da hun kom over boligene Rådalsåsen, ble hun svært positivt overrasket over at hun hadde mulighet til å kjøpe leilighet i et helt nytt boligprosjekt. 

Hva var viktig for deg i jakten på ny bolig?

- Det var selvfølgelig pris, jeg hadde ikke det største budsjettet, og ville gjerne ha en leilighet på over 50 kvm. God planløsning var også viktig, og et kjempestort pluss på Rådalsåsen var den vestvendte beliggenheten med kveldssol på terrassen, utsikten til skogen, og ikke minst at det var borettslag - leiligheten jeg kjøpte traff på alle kriteriene!

Hva gjorde at valget falt på Rådalsåsen? 

- Dette prosjektet dukket opp ganske tidlig i kjøpsprosessen for meg, så det er det eneste leilighetsprosjektet jeg har sett på. Jeg har tittet litt på bruktboligmarkedet, men ikke funnet noe som matcher alle mine ønsker. Ønsket om å bo i Fredrikstad var stort, da jeg kommer fra Gressvik og ikke kunne tenke meg og flytte ut av byen. Jeg har tenkt på Rolvsøy som et fint område, og et stort pluss er at boligen ligger like i nærheten av stallen jeg holder til i. Når jeg flytter hit kan jeg bare sette meg på sykkelen og være i stallen i løpet av noen minutter. 

SJEKK UT: Disse borettslagsleilighetene er fremdeles ledige i Hus C

Positivt overrasket over standarden i prosjektet 

- Det å kunne flytte inn i noe helt nytt er utrolig deilig, og jeg hadde aldri trodd at dette var en mulighet for meg. Jeg er også veldig positivt overrasket over standardvalgene i prosjektet, og ser ikke at det er behov for mange endringer. Det at man kan velge kostnadsfritt mellom flere farger på kjøkkenfronter, veggfarge og lignende gjør at jeg kan sette mitt eget preg på leiligheten uten at det går utover budsjettet. 

Hvilke kvaliteter vil du trekke frem ved å bo på Rolvsøy? 

- Rolvsøy er veldig sentralt og ligger midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg, og det er et fint sted å bo hvis man ikke ønsker å bo midt i byen. Det er også kort vei til Dikeveien og mange handlemuligheter, alle butikkene man trenger er i umiddelbar nærhet. Jeg mener at Rolvsøy er akkurat passe sentralt og landlig på samme tid, sier den blide Fredrikstadjenta.