Elisabeth valgte seg en ny leilighet på RådalsåsenElisabeth valgte seg en ny leilighet på Rådalsåsen

Elisabeth valgte seg en leilighet på Rådalsåsen

2021-04-28
Elisabeth Solbakken var rask på telefonen til prosjektutvikler Hans Magnus Lutnæs da leilighetene på Rådalsåsen ble lagt ut. Allerede samme mandag hadde hun sikret seg førstevalget i konkurranse med flere andre.

Nå ser boligkjøperen frem mot leilighetslivet etter å ha fulgt med i markedet en stund på jakt etter den rette leiligheten på det rette stedet. Det er ikke mange meterne fra Rekustadåsen til Rådalsåsen, men hverdagen vil bli en helt annen når Elisabeth bytter enebolig med ny leilighet. Dagens enebolig på nærmere 250 kvadratmeter byr på nok av gjøremål som ikke vil bli savnet.

Hva var viktig for deg ved valg av din nye bolig?

- For meg er det viktig at det er heis opp til leiligheten og at den har gode lysforhold. I tillegg ville jeg ha en uteplass av en viss størrelse slik at man kan få utnyttet denne ordentlig, og den skulle være vestvendt med gode solforhold. Utover dette er jeg veldig glad i flott natur, og her vil jeg kunne se utover marka og komme tett på naturen.

Godt kjent i området og med familien i umiddelbar nærhet

- Jeg bor på Rekustadåsen idag og er både født og oppvokst på Rolvsøy, så jeg er godt kjent i området. Det blir slik sett ikke mange meter jeg flytter, hehe. Det er viktig med familien som jeg har i nærheten, i tillegg er det gunstig beliggenhet med Østfoldhallen i umiddelbar nærhet og med marka det samme. Kollektivtransporten er også veldig praktisk her med busstopp på hver side av tomten.

Elisabeth gleder seg til å flytte inn i den nye leiligheten sin på RådalsåsenElisabeth gleder seg til å flytte inn i den nye leiligheten sin på Rådalsåsen

- Til jobben bruker jeg helst bilen, og derfor er også den korte veien til E6 er viktig for min del. Ettersom jeg jobber i Rygge blir det veldig bra og dit er det heldigvis aldri noen køkjøring heller.

Hvordan ser du for deg overgangen fra enebolig til leilighet?

- Det skal bli veldig bra, jeg gleder meg veldig til en lettere hverdag! Jeg har en stor bolig på 250 kvm i dag som krever sitt av vedlikehold. Det at alt er nytt synes jeg er kjempedeilig, her blir det akkurat slik som du vil ha det fra den dagen du låser deg inn døra. Som teknisk tegner i det daglige er det ingen tvil om at Elisabeth allerede har gjort seg opp en del meninger om hvordan den nye leiligheten hennes skal være utformet.

- Jeg har gjort meg opp ganske klare meninger om hvordan jeg ønsker å ha det i den nye leiligheten. Ved å være tidlig ute i prosessen har jeg også flere fordeler når det kommer til å gjøre ønskede endringer på leiligheten, ettersom vi er på et stadie hvor det fortsatt er åpent for ulike muligheter. Jeg gleder meg veldig, avslutter den blide rolvsingen.