solid

Fakta om prosjektene

Rekkehusene i Rådalsåsen


Er du på jakt etter et moderne og stilfullt rekkehus på Rolvsøy, med marka som nærmeste nabo, trenger du ikke lete lenger.
Husene får solrik beliggenhet og fine uteplasser. Gaten er barnevennlig, uten gjennomgangstrafikk og det er kort vei til skoler og barnehage. 
Rådalsåsen er nabo til marka, men samtidig tett på handelsområder og sentralt plassert midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Et effektivt kollektivtrafikktilbud går rett utenfor døren og bringer deg raskt til alt området har å by på.
Her får du en sjelden kombinasjon av både forfriskende, frodig natur og kortreiste, urbane gleder!

På inngangssiden av husene blir det carport, og frokostterrasse med utgang fra kjøkkenet. Herfra vil du se den kommende Rådalsparken, som er en del av prosjektets felles uteareal. På baksiden av husene, mot vest, har du Fredrikstadmarka. 

Utearealet i Rådalsparken blir klippet og vedlikeholdt for deg og Fredrikstadmarka byr på milevis med turstier, rett utenfor verandadøra.

Fra boligen din dekker du effektivt hverdagens behov for innkjøp gjennom de kortreiste mulighetene i Østfolds største handelsområde: Østfoldhallene/Dikeveien, som ligger 1 km. fra rekkehusene.

Den naturnære beliggenheten gjør Rådalsåsen til en grønn portal mot marka og et aktivt friluftsliv. Ta på turskoene, gå over dørterskelen – og du er umiddelbart i markas grønne favn. Herfra går du aldri tom for turmuligheter. Faller det snø, kjøres det også opp et omfattede løypenett.

Det er svært effektiv kollektivtransport til Fredrikstad sentrum med avganger hver halvtime eller time, gjennom den lyse delen av døgnet. Det er busstopp rett utenfor prosjektets tomteområde ved Råkollveien. Ved 109-veien (ca. 900 m.) går det busser ned mot hvert 8. minutt i retning både Fredrikstad og Sarpsborg.

Boligene ligger i inntaksområdet til Rekustad Skole (Barneskole) og Haugeåsen Ungdomsskole. Til barneskolen er det 500 meter å gå på sti gjennom skogen og til ungdomsskolen er det 1,5 km å gå med gang/sykkelsti hele veien.

Fra boligene er det også korte avstander til alt annet du trenger i hverdagen slik som idrettshaller og treningssenter.

Det er enkel kjørevei på ca. 10 min til E6 ved Alvim/Grålum i sydgående eller E6 ved Solli i nordgående retning.