Kun en ledig enebolig på OredalstunetKun en ledig enebolig på Oredalstunet

Statusoppdatering 12.mars

2021-03-12
På Oredalstunet har vi kommet et godt stykke videre i prosessen siden forrige oppdatering. Prosjektleder Martin Oustorp orienterer i denne statusen litt nærmere om prosjektet. Salgsmessig er det nå kun èn ledig tomt igjen.

- Fokuset vårt om dagen er å lande avtaler med de som skal opparbeide grunn og de som skal oppføre boligene, henholdsvis grave- og byggentreprenør. Vi er nå i positive samtaler med to aktører og har som mål å lande avtaler i løpet av 2-3 ukers tid. Når tiden er inne og avtaler er signert vil vi orientere om hvem som er valg, forteller Martin. 

- Med tanke på fremdrift så sendte vi inn IG-søknad (søknad som må godkjennes før man får tillatelse til å igangsette arbeidene) for grunnarbeidene nå på mandag. Forutsatt at vi har alle godkjenninger på plass og fremdriften går som vi håper, er tentativ oppstart på grunnarbeider i april 2021 med mål om ferdigstillelse i Q2 2022. Også på dette området vil vi komme med en oppdatering når alt er klart. Vi beregner dermed i overkant av et år med arbeid fra vi stikker spaden i jorda til eneboligene står klare til innflytting, avslutter han.

Med andre ord er det bare til å glede seg over forvandlingen som området skal i gjennom de kommende månedene. Vi har høstet veldig hyggelige ord og omtaler i forbindelse med prosjektet, og vi gleder oss til å kunne presentere mer bilder og video når tiden er inne.