solid

Nå starter vi byggingen av 7 eneboliger i Oredalen

2021-04-20
I juni 2020 sikret Solid Prosjekt seg den 6,5 mål store tomten i Oredalsveien 84, et område bestående av eldre, utdaterte bygninger som ikke lenger var i bruk. Etter en tids arbeid med prosjektering og utforming av boligene hos arkitekt Line Solgaard, kunne vi starte salget januar 2021. Herfra gikk det fort og allerede etter to uker hadde vi solgt de 6 første eneboligene, og det uten noe særlig form for markedsføring.

- Per dags dato har vi solgt 6 av 7 eneboliger og vi har inngått entreprisekontrakt med både graver og entreprenør. Vi er glade for å kunne informere om at vi nå kan beslutte byggestart, sier prosjektutvikler i Solid Prosjekt Hans Magnus Lutnæs.

Brødrene Ødegård valgt som graveentreprenør

Vi har gleden av å informere om at Brødrene Ødegård AS er valgt som graveentreprenør for grunnarbeider og infrastruktur. De er en solid, lokal aktør som kan faget sitt til fingerspissene. Vi ser frem til at de forhåpentligvis i løpet av kommende uke kan ha oppstart på byggetomten, et arbeid som vil pågå i noen uker før byggentreprenøren iverksetter sine arbeider.


Brødrene Ødegård får oppdraget med gravingen


 

Probygg AS skal bygge eneboligene

Probygg AS fikk tilslaget som byggentreprenør og skal ha totalansvar for alt byggearbeidet som har en anslått verdi på ca 30 millioner.

- Probygg har betydelig kompetanse og lang erfaring innenfor dette segmentet, så dette flotte boområdet ser vi virkelig frem til å realisere sammen med Solid Prosjekt, uttaler daglig leder Erik Axelsson i Probygg. Prosjektet passer godt inn i Probygg sin strategi, både hva gjelder type prosjekt og lokasjon. Det er også gledelig å kunne inngå en avtale med en helt ny, stor og langsiktig kunde som Solid Prosjekt, avslutter Axelsson.

Målet er at Probygg AS får sin oppstart av betong- og murerarbeider før sommeren inneværende år, slik at byggeriene kan starte for fullt straks etter sommerferien.

Estimert fremdriftsplan

Med utgangspunkt i ovennevnte antas ferdigstillelse/innflytting å bli 2/3. kvartal 2022. Nå ser vi frem mot en rask oppstart og god byggeprosess frem mot innflytting for de nye boligeierne.