Velkommen til informasjonsmøte om Folkestadkollen tirsdag 22.augustVelkommen til informasjonsmøte om Folkestadkollen tirsdag 22.august

Velkommen til informasjonsmøte om Folkestadkollen 22.august

2023-06-29
Vi inviterer alle som ønsker å høre om utviklingen av Folkestadkollen til en hyggelig kveld på Milligram Cafe i Vestlia 1, tirsdag 22.august kl. 18:00. Møtet arrangeres av Solid Eiendom som er utvikler av det kommende leilighetsprosjektet, og tilstede vil også arkitekt og megler være, samt ordfører Reidar Kaabbel som orienterer om planene for Folkestad som kommunens satsningsområde.

Her gis det informasjon og statusoppdatering om Folkestadkollen, Våler Kommunes første større leilighetsprosjekt med P-kjeller og heis. Totalt 45 moderne leiligheter er planlagt, fordelt på to salgs- og byggetrinn.

Ambisjonen for prosjektet vårt er å tilføre Folkestad et nytt boligtilbud i form av lettstelte og energivennlige leiligheter i et bredt spekter av størrelser.

Påmelding til informasjonsmøtet

Vi ønsker gjerne å vite om du kommer med tanke på innkjøp og forberedelser. Send en mail til kundeansvarlig Malin Groth Andersen (malin.groth@solid.no) eller tekstmelding til mobil 90 83 26 27.

Møt oss og still spørsmål

På informasjonsmøtet denne dagen treffer du både utbygger, arkitekt og megler, samt kanskje også kommende naboer i prosjektet Folkestadkollen. Her viser vi deg planene for området og hvordan byggene vil bli seende ut, og hva som er tenkt fremdriftsplan. Dersom du vurderer å kjøpe deg en bolig her så vil dette være en gyllen anledning til å komme tettere på prosjektet.

Du vil også få høre ordfører Reidar Kaabbel orientere om fremtidsplanene som ligger for Folkestad som kommunens satsningsområde.

PS: For interessenter og besøkende på møtet vil det bli mulighet for forhåndsreservasjon før offentlig salgsstart.