Nå er visningssenteret på Folkestadkollen klart

Salget på Folkestadkollen er endelig i gang, og vi har allerede solgt 6 leiligheter i første salgstrinn. Visningssenteret vårt har kommet på plass, og her kommer megler til å ha både annonserte visninger og private visninger for de som måtte ønske det. Neste visning er førstkommende søndag, 17.sept fra 12.00-13.00. Velkommen inn for en hyggelig prat, en kopp kaffe og mer informasjon om boligene!

Visningssenteret vårt er plassert på tomta der boligene skal bygges, og er et hyggelig lite lokale hvor interessenter kan komme og få en kopp kaffe og mer informasjon om boligene. Eiendomsmegler Christian Müller (979 60 974 / muller@meglergaarden.no) og Mads Måleng (977 19 559 / maleng@meglergaarden.no) fra Meglergaarden inviterer til visning på søndager, men kan også kontaktes for å avtale en privat visning om ønskelig. 

Sjekk ut vår boligvelger 

Første salgstrinn i prosjektet består av 24 leiligheter, fordelt på 18 leiligheter i hus A og 6 leiligheter i hus C. Det er en god miks av leiligheter i ulike størrelser, alle med solrike balkonger og gjennomtenkte planløsninger. Inne på vår boligvelger får du en god oversikt over de ulike leilighetene og priser på disse. Foreløpig er 6 leiligheter solgt og 1 er reservert.