Godt oppmøte på informasjonsmøte for Folkestadkollen

Tirsdag 22.august ble det avholdt informasjonsmøte for interessenter på Milligram cafe, og det var mange som møtte opp for å få mer informasjon om vårt kommende boligprosjekt på Folkestad. I etterkant av møtet har det kommet flere som ønsker å reservere leilighet på Folkestadkollen.

Det var svært hyggelig å se at mange møtte opp for å få høre mer om vårt kommende boligprosjekt på Folkestad i Våler. Over 40 påmeldte kom for å høre prosjektuvikler Gaute Helgedagsrud presentere leilighetene, ordfører Reidar Kaabbel berette om planene for Folkestad som kommunens satsningsområde og arkitekt Kai Gundersen orienterte om tankene bak utviklingen av prosjektet og utomhusområdet. 

Leiligheter med god standard 

I dag er det 6057 innbyggere i Våler, og det er stor tilflytting og stor befolkningsvekst. Folkestadkollen med sine 45 leiligheter møter et marked som ønsker seg en splitter ny leilighet av god kvalitet. Alle boligene får tilhørende parkeringsplass, og heis opp til leiligheten. Det blir gjennomgående god standardleveranse og flotte uteområder. 

Salgsstart 1.september 

Det nærmer seg salgsstart av første salgstrinn på Folkestadkollen, og allerede 1.september vil vi ha første visning i visningssenteret vårt på tomta. Vi ser med spenning frem til å endelig starte salget av disse flotte boligene! Les gjerne mer om Folkestadkollen her.