Kontrollingeniøren revurderte leilighetskjøpet - Nå har mossingen funnet ut hvor han hører hjemme.

Bengt tar ikke lettvinte valg og er ikke akkurat kjent for å være impulsiv, men av og til så skjer det altså. Som når han tilfeldigvis oppdaget skiltet om visning i Perlebukta i det han var forbi.

– Jeg svingte nedom og ble forelsket. Rett og slett. Både i området og ikke minst leiligheten!

Det skal sies at Bengt allerede hadde en rimelig nykjøpt leilighet på Sjøbadet, men det var noe som ikke stemte, og dessuten er det som kjent vanskelig å stå i mot når følelsene slår inn. – Her på Perlebukta er det lyst, vakkert og helt skjermet for trafikkstøy til tross for kort vei til sentrum.

Ved siden av å komme bort fra bytrafikken, var det også noe annet som appellerte med Perlebukta og leiligheten: Overgangen fra hus til leilighet føltes mindre enn på Sjøbadet.

– Jeg valgte en av de vertikaldelte leilighetene som ga meg mer plass til både barnebarn og hobbyrom, i tillegg til super tiloppstillingsplass hvor jeg kan stelle med bilen, hageflekk, balkonger og terrasse. Alt sammen uten at økonomien fikk svi!

– Ja, også har du marka da, som jeg oppdager mer og mer. Med bøkelund og det hele rett utenfor døren – helt makeløst!

Her falt alt på plass, mener Bengt. – Jeg er veldig glad for at jeg stakk nedom og sjekket ut Perlebukta. Det burde åpenbart flere gjøre.